"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, July 13, 2015

FREE SWAP REVIEW @syira_lokman

Assalamualaikum
hye semua :D

Dah lama Syira tak kumpul link blog rakan blogger and tolong promote kan ?
Makin lama,makin kurang idea nak update blog..hahaa..
tapi takpe..nanti bila free Syira tolong promote blog awak semua ye :D
..idea baru dah muncul..hehe..
kali ni Syira nak buat lain sikit :D

FREE SWAP REVIEW DI INSTAGRAM :D

Khas buat sahabat yang mempunyai instagram..siapa nak swap review dengan Syira Lokman sila angkat tangan ?? :D
tak kisah la instagram personal ke or nak promote business ke...semua boleh ! :)
Tak kisah berapa ramai followers anda !
oke..syarat mudah je tau !

  1. Follow instagram @syira_lokman  dan Zmar Apparel Shoppe.
  2. Like page Blog Syira Lokman 
  3. PM Facebook Syira---> facebook , bagi 1 gambar dan ayat. Syira akan promote di instagram @syira_lokman sahaja.
  4. Syira akan bagi juga gambar Syira serta ayat dan anda perlu post di facebook ATAU instagram anda :) *Setting PUBLIC.


##Kekal selama 1 hari. Selepas 24 jam, Syira akan delete gambar tersebut :) and anda juga boleh delete gambar Syira selepas 1 hari :) delete sebab nanti orang bosan tengok ig kita penuh promote orang je..syira kan nak selalu buat swap review ni nanti :)


walaupun sekejap, jangan bimbang..
cara ni bagus untuk business anda dan boleh tingkatkan followers :D
lain kali Syira buat lagi..kan best selalu swap review macam ni ^_^
hehe..jangan tunggu lama-lama..PM segera !!!
TAWARAN TERHAD ! :D

11 comments:

Yan Ty said...

kenapa nak delete? huhu tak kekal kan saja?

yangbaik said...

Idea baru dan menarik juga nie...

izzeyda said...

bagusnya syira buat macam nih.. tapi tu laa tak ada instagram..

zaleha awaluddin said...

Wah swipe review?
first time dengar ni.
Inshaa Allah akan join apabila berkelapangan.

Majlis Zakat Fitrah

M.Syamsid Dhuha said...

Bagus juga nak naik blog traffic kan .. Cam menarik je cam menarik je . Yang ade nuffnang pon boleh bantu dapat earning ye dok . ahaks

Ayuni Rafilah said...

Brilliant idea!
*bookmark sekejap*

✗ fifiyfitrianiee ✗ said...

ok done

riza afzan asri said...

Wah menarik sangat ni.
Tak pernah dengar swipe program macam ni

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

done...

suhaila Johar said...

Wah menarik ni👍👍

eintan nurfuzie said...

eheheh.. nk try lagi.. ehhehe

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah