"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, July 17, 2015

Salam Aidilfitri.

Assalamualaikum
hye semua :D
Image result for salam aidilfitri

Hari ini hari Jumaat dan hari ini Hari Raya ^_^
Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin semua :)
Oke..mula sekali Syira nak minta maaf sebab tahun ni takde kad raya nak bagi korang. Tapi still terharu sebab masih ada blogger lain yang sudi bagi kad raya kat Syira :')
huarghhh !
1 yang paling best sebab diingati ! Kali ni Syira tak buat entry penghargaan untuk setiap penghantar kad raya tu tapi Syira listnya link blog anda !

http://www.shedaucu.com/
http://www.nurfuzie.com/
http://www.naniena.com/
http://www.duniashida.com/
http://www.fatinbella.com/

Thanks semua...insyaAllah jika berkesempatan...next year Syira bagi kad raya ye ?
Jangan sedih or cakap Syira sombong tauu..nanti Syira sambung kembali tradisi hantar kad raya tuuu ^_^

mesti ramai kat kampung ni..tengah makan makan makan..itu je la kojenye time raya ni..
konon nak diet..lupaa semuaa ! haha...
tak apa..lepas raya ni jangan lupa cepat-cepat beli produk kurus ---->
baru slim balik kannn :D

Alhamdulillah...hargai nikmat Syawal yang kita nikmati hari ini sebab tak semua dapat apa yang kita ada hari ini :)
syukur !

Hati-hati kalau nak pergi mana-mana..
..jaga diri..
jangan main mercun nanti hilang jari hilang kepala semua..udohhh...kang orang raya kat rumah kome raya kat hospital..idok le orang nk teman aih .. :P

Raya-raya pun..Syira dah siapkan entry untuk anda :D 
kalau free tu singgah je blog Syira...perkenalkan kat kawan-kawan..sudara mara :D
"ni la blog Syira Lokman tu..ni la ni la...tengok la mak adik akak makcik abang !"
Hehe..

Terima kasih semua yang sudi singgah blog syira and tinggalkan komen :)
anda memang baik hati, comel and kacak pula tu :P hehe..

Ada sesetengah syira akan balas komen satu2, 
tapi sekarang ni banyak blogwalking dari balas komen di blog sendiri :)
kadang kadang bila tak ada masa tu syira akan rangkumkan sekali je,
syira tak online 24 jam, maaf ye ..kadang tu penat dah.
syira minta maaf kepada mana2 blogger yang syira tak dapat nak balas komen dia satu2,
tapi jangan risau..if ada sesiapa yang tanya soalan ke nak minta tolong ke, syira akan cari anda sendiri and beritahu apa yang patut :)

If nak syira follow blog beritahu je ye :) syira baik hati ni..hehe..
Jom tinggalkan link di page BLOG SYIRA LOKMAN :) Syira nak kumpul link blog dan instagram untuk dipromote dalam Blog Syira Lokman lepas raya ni :D
Best tak ?? mudahkan dapat backlink !

Image result for salam aidilfitri

Terima kasih ya Allah kerana memberi kita peluang bertemu pada bulan yang mulia dan semoga tahun depan juga kita dapat bertemu ramadhan lagi.
Selamat Hari Raya Aidilfitri ^_^
Maaf Zahir Batin !

MAAFKAN SALAH SILAP SYIRA SEPANJANG PERKENALAN KITA YE :)

Semoga Syawal kali ini lebih indah dan dimanfaatkan sebaiknya :)

8 comments:

Qaseh Vee said...

salam aidil fitri ... dtg dr giveaway fadzi razak .

AinAthirah Anuar said...

Salam aidilfitri :)

Dunia Zumal said...

Salam Aidilfitri Syira ^-^

muhammad nizam said...

Tahniah menang ga emas putih. Top referal

emalin mohd said...

Selamat hari raya aidilfitri..

budakbandunglaici said...

selamat hari raya btw tahniah menang ga emas putih

izzeyda said...

selamat hari raya Aidilfitri Syira..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
selamat hari raya
maaf zahir & batin naaaaaaa

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah