"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, July 24, 2015

PROMOTE BLOG DAN INSTAGRAM ANDA :D

Assalamualaikum
hye semua !



Dah lama Syira tak promote blog korang kan...cepat meh sini. Syira dah listkan semua blogger awesome yang tinggalkan link di post page blog syira lokman !
Jom blogwalking, sambil tu boleh follow and komen..tambah kenalan blogger kan awesome ! ^_^
Selamat Hari Raya semua !

Link blog :

  1. http://www.fadzirazak.com/
  2. http://ilovebunga89.blogspot.com/
  3. http://seindahcerita.blogspot.com/
  4. http://www.nurfuzie.com/
  5. http://mrspuex.blogspot.com/
  6. http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/
  7. http://www.sakuraungu92.blogspot.com/
  8. http://yangbaik.blogspot.com/
  9. http://www.mummysupplementshop.blogspot.com/
  10. http://www.kataubaid.blogspot.com/
  11. http://www.eelleebeauty.com/
  12. http://typoooh.blogspot.com/
  13. http://messarah.blogspot.com/
  14. http://www.penselduabee.blogspot.com/
  15. http://juliajamaludin.blogspot.com/
  16. http://celotehfarishah.blogspot.com/
  17. http://zahiyazainuddin.blogspot.com/
  18. http://loveladyrq.blogspot.com/
  19. http://www.kakgojes.com/
  20. http://aderakukeysah.blogspot.com/
  21. http://jmbelog.blogspot.com/
  22. http://www.yoorinmelacolea.blogspot.com/
  23. http://www.mommylin.com/
  24. http://www.ummiirfan.com/
  25. http://mimirheem.blogspot.com/
  26. http://aliafarhansaid.blogspot.com/
  27. http://www.papaglamz.com/
  28. http://vithebat.blogspot.com/
  29. http://www.aeinnamusa.com/
  30. http://www.kisahpondokkecil.com/
  31. http://inilamanbelogsaya.blogspot.com/


Link instagram :

  1. https://instagram.com/fadzirazak/
  2. https://instagram.com/cahayadiana_com
  3. https://instagram.com/ilovebunga/
  4. https://instagram.com/eintan_nurfuzie/
  5. https://instagram.com/_maamieiqi_/
  6. https://instagram.com/iyqa_gani/
  7. https://instagram.com/yangbaik/
  8. https://instagram.com/mummyinthehouse/
  9. https://instagram.com/eelleebeauty/
  10. https://instagram.com/messarah_/
  11. https://instagram.com/farishah09
  12. https://instagram.com/zahieya/
  13. https://instagram.com/mya_farisha/
  14. https://instagram.com/loveladyrq/
  15. https://instagram.com/ahkakgojes
  16. https://instagram.com/khalidkyle/
  17. https://instagram.com/impianone/
  18. https://instagram.com/melacolea
  19. https://instagram.com/allene_typicalmommy/
  20. https://instagram.com/_mimihere/
  21. https://instagram.com/papaglamz/
  22. https://instagram.com/kekal_langsing_lepas_pantang/
  23. https://instagram.com/salina_johari


Terima kasih buat semua yang sudi tinggalkan link di page Blog Syira Lokman !
sambil tu jom follow dan like ^_^


TERIMA KASIH ^_^

Sesiapa yang berminat dengan FREE SWAP REVIEW DI INSTAGRAM.. sila baca entry ini [KLIK]


## Buat sesiapa yang tak sempat tinggalkan link blog dan instagram, jom cepat terjah page blog syira  lokman, nanti Syira masukkan dalam entry ni ye..klik ----> BLOG SYIRA LOKMAN. 
TAMAT 30 JULAI 2015 !

19 comments:

lia ummiirfan said...

selamat hari raya dear! :)

yangbaik said...

Terima kasih Syira... promote blog dan instagram kita

Dunia Zumal said...

Nanti boleh la Zumal berkenalan dengan dorang semua...

Farah Waheda Wahid said...

wahhh ramai juga yang tersenarai, akak terlepas nih...

Zahiya Zainuddin said...

Hai syira. Kita dah follow awak :)

anys nadhilah said...

bagus bagus boleh anis blogwalking :D

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/

insta : anysanezz

let's get to know each other closer ;')

kak gojes said...

KG dah tinggalkan link syira

Fadzi Razak said...

Thank you Ayira :D

emma diana said...

Nak jugak ..

ig : Emma_dianamazlan
web : http://emmadianastory.blogspot.com/

Sahrizal Mohd Noh said...

Hai Syira, Nice blog..

anyway salam perkenalan. sudi sudi datang blog saya http://www.sahrizalmohdnoh.com :)

nor azman said...

slmt hari raya

Aznil Danial said...

Sudi singgah...

emel:saifuddinahmad36@gmail.com

insta: @aznildanial

blog rasmi: 1. www.kurmaayam96.blogspot.com(baru)(terkini)
2. www.aznildanial1996.blogspot.com(lama)(terkini)

Aznil Danial said...

Sudi singgah

insta: @aznildanial

blog: 1. www.kurmaayam96.blogspot.com(baru)(terkini)
2. www.aznildanial1996.blogspot.com(baru)(terkini)

Aznil Danial said...

Sudi singgah

insta: @aznildanial

blog: 1. www.kurmaayam96.blogspot.com(baru)(terkini)
2. www.aznildanial1996.blogspot.com(baru)(terkini)

herm..diri ini yg lemah said...

Nak minta Syira promot blog sy gak..
http://p1r4h.blogspot.com/

aeinna Musa said...

tq lia masukkan blog ena...sedang follow semua org..baru list ke 15..hehe

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
selamat berBW semua :)

aeinna Musa said...

done BW ke semua blog yg di listkan

Zahiya Zainuddin said...

Thank you shira :)
Selamat hari Raya and have a nice day dear :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah