"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, December 24, 2013

"aku tidak pernah gagal, cuma ... "

Assalamualaikum
hye semua ^_^

Mencuba mengubah diri 
walaupun tidak sampai ke tahap yang hebat sudah cukup baik 
daripada kita tidak mengubah apa-apa. :)


Sentiasa cakap pada diri
"aku tidak pernah gagal, cuma aku belum mencapai kejayaan".

Dress hitam : lupa dah beli kat mana.. :P
Cardigan roses : Padieka Raccolta
Tudung : bawal kangaroo
Kasut merah : red modani

Please like my new page : BLOG SYIRA LOKMAN.

7 comments:

ANa Ahmad said...

wah, macam cantik je.. macam comel je... macam lawa je..

haa memang lawa ;)

msredcheesecake said...

cantiklah cardigan tu...

kemey said...

fail is not the lost,
it is a reason for us to be better than now..

good luck..

zaza zehra said...

suka tgk style mcm ni.. :)

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih semua :)

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..kita perlu mencuba sampai jadik sempurna :)

sYiRa LoKMaN said...

AZHAFIZAH : betul tu..at least cuba,mesti Allah tolong

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah