"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, December 31, 2013

REVIEW tentang wajah baru DJH 2014.

Assalamualaikum
hye semua !

Selamat menikmati saat-saat terakhir tahun 2013 ^_^
Nak masuk tahun baru, ramai yang nak tukar macam2 yang baru, tapi yang paling penting kita perlu ubah diri dulu ! :)

Untuk entry khas ini, Syira nak review 1 blog yang awesome and hot iaitu DIARI JEJAKA HANGAT.
Blog DIARI JEJAKA HANGAT pun berwajah baruu :D
waa ~~ so nice :)
Diari Jejaka Hangat™
Nampak tak header yang berwarna merah kat atas ni ?
takkan tak nampak pula kan...
Nama blog pun dah "DIARI JEJAKA HANGAT" ..
pemilik blog confirm la hangat juga kan ?? hahaa..maluuu da DJH ni :P
warna blog pun kena seiring la..MERAH !..merah ni lelaki or perempuan pun suka ^_^
header blog simple je tapi menarik. 
Pemilik DJH ni dah berblog sejak tahun 2010 and Syira kira dah lama juga la kenal blog beliau, blog oke bukan pemilik :P hehe..
Apa yang best pasal pemilik DJH ni, dia rajin blogwalking, selalu suruh orang tinggalkan link di page :D
ni la contoh blogger yang rajin kann..haha..
Syira suka wajah baru blog DJH, kenapa ?
simple je..tapi warna merah tu yang buat blog ni menyerlah !
susunan widget pun teratur je..kemas ! itu yang pasti :)
sangat awesome :D Syira tak suka sangat blog yang serabut, pening nengoknye ye dak ?
Alhamdulillah, sepanjang menjadi follower blog DJH ni tak ada masalah pun, semua oke :)
Jom ramai2 follow blog DJH, merapatkan ikatan sesama blogger :) 
Jom review blog DJH sebagai tanda sokongan . :)


Berlangsung : 12.00 malam 31 .12 . 13 hingga 12.00 malam 1.1.14...Nak join juga and dapat hadiah free?? klik sini :)



No comments:

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah