"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, December 11, 2013

JOM SHOPPING : Sincerelybyus.

Assalamualaikum
hye semua


Anda kaki shopping ??  :D
Confirm ramai kaki shopping kan ?termasuk Syira sendiri !. :D
Syira akan share kat mana Syira dapatkan baju, kasut or aksesori yang awesome ! ^_^
Khas untuk kalian pembaca blog Syiralokman.blogspot.com !


Tadaaaa !!
Suka tak tengok shawls tu ?? :D
Sebelum ni Syira dah review pasal PADIEKA RACCOLTA dan kali ni Syira akan review satu lagi butik iaitu Sincerelybyus.

Sincerelybyus Shawls


Yang Syira pakai ni ialah square shawls. 
Apa yang bestnya, tak perlu gosok and senang dibentuk :D
Kat mana nak dapatkan ??? :D
Jom berlari ke butik Sincerelybyus Shawls


Butik ni bukan sahaja menyediakan custom made shawls and square shawls tapi ada juga banyak beg,kasut dan baju yang cantik !
macam yang Syira pakai ni :D


Butik Sincerelybyus provide mostly custom made shawls and square shawls.
From paisley to abstract and even one of a kind designs.
Yang penting harga murahhh !
Kowang wajib pergi ke butik ni !
kenapa??
pergi dulu nanti confirm tak nak balikk ! :D
Butik dibuka dari jam 11 pagi hingga 9 malam :)
Berita baik bagi sesiapa yang tinggal di Shah Alam atau kawasan sekitarnya, anda boleh terus pergi ke butik yang beralamat:



Selamat menghabiskan duit ! ^_^
 *Syira beli 2 paisley square shawl, 2 basic shawl and 1 dress :P hehe..

### Kepada ONLINE SHOP atau mana-mana BUTIK yang nak Syira review online shop dan butik anda,
boleh email Syira di syiralokman21@yahoo.com atau add/pm Syira di facebook ! :D

6 comments:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

wajib tu.. hehe. ^_^,

Aimi Farhana said...

cantik gila shawl tuu.....

asha hana said...

hana pown suka pakai shawl. hik2 tapi jauh selangor. haha

Nurul Fatihah Binti Mohd Sobri said...

cantik !fuhh..blh lupa diri ni kalau tengok dpn mata.hahaha

Miss Volvo said...

dress tu beli katne? cantik la :)

sYiRa LoKMaN said...

sgt cantikkk..nnti g la alam avenue ye :) hehe... dress tu ble kt sincerelybyus juga ^_^ baju pun bnyk kt cne...
terima kasih sbb sudi komen ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah