"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, December 24, 2013

Pemenang Segmen "I Will Follow You" by Syira Lokman .

Assalamualaikum
Hye semua ^_^

Terima kasih kepada semua yang sudi join 
Masa yang dinanti-nantikan....
Syira dah janji nak review 3 blog dalam 1 entry kan ? 
Syira umumkan pemenang dan terus review blog anda ^_^

suka takkk ???

so, 3 blog yang terpilih ialah :D



....

....

....

....


Blogger 1 : Siti Hajar

My Photo


Kali pertama terjah ke blog Siti Hajar ni terus nampak PURPLE ! ..hehe..
Syira suke purple juga selain pink..
soft je warnanya kann..
Siti Hajar blogger yang manis kini sedang melanjutkan pelajaran di Rusia.
Bachelor of Medicine. :D waa..hebatnya awak :)
Banyak tempat juga awak dah pergi ye ? 
Antaranya, Milan, Paris, Manchester United dan macam2 lagi. 
seronokk ! nak ikut boleh ? nanti bawa Syira..tau tau ? hehe.
Siti Hajar banyak story pasal semua tempat yang dia pernah pergi,gambar pun cantik cantik!
kalau kowang suka nak tengok tempat orang yang best best ni
cepat jom melawat BLOG SCHAJAR
Blog Hajar ni kemas and tak lambat nak loading, so tde la kowang jenuh nak tunggu ye dak?
btw,good luck untuk awak ye Hajar,jaga diri di tempat orang :)


Blogger 2 : Sabrina Tajudin.

Blog cantik cantik ^_^ 
kenapa Syira panggil ni blog cantik cantik ?
Siapa yang suka cantik cantik tu jom cepat cepat terjah blog Sabrina ni sebab confirm tak rugi.
Sabrina, blogger muda yang minat terhadap art, makeups, beauty related stuff, shopping, fashion, food, travel, tech stuff and all things pretty!
Yeay ! sama Syira pun suka ..sepp sikit ! (kecuali makeups :P hehe..Syira tak suke makeups)
Ade tips fashion juga ! klik sini.
Blog Sabrina ni cantik,kemas ! nice je..
Dah lebih 1000 orang like page "Sabrina Tajudin di facebook !
Hebat ! ..  Sesiapa yang nak lebih mengenali Sabrina



Blogger : Hanih Borhan

My Photo

Blogger ke3 ! Ada juga blogger lelaki :D 
jom terjah Blog Hanih Borhan.
Beliau sukakan car Magzs, Religious @ motivational books and adventure story novels.
So, sesiapa yang ada minat yang sama dengan Hanih Borhan ni boleh la berkenalan, 
mana tau kot jodoh :P hehe
Oke, kowang patut baca entry terbaru beliau ...
"Hati-hati memilih travel agency"..
kenapa kena hati-hati ? klik sini.
Kebanyakkan entry yang ditulis, menarik untuk dibaca 
dan menggunakan bahasa yang baik
^_^
Blog jejaka idaman malaya ni simple but nice :D
dah ada 609 followers, yang tak follow lagi tu 
boleh menyelinap masuk blog Hanih Borhan dan follow ye:)
jom merapatkan ukhwah !

TAHNIAH 3 BLOG YANG TERPILIH !

Nak follow 101 blog yang lain ?? KLIK SINI !
Lepas ni Syira nak cari blog yang awesome untuk dimasukkan dalam bloglist, nak join??
Tapi anda kena like dulu my new page BLOG SYIRA LOKMAN.
Tunggu update yang seterusnya ya ? :)
Terima kasih !


6 comments:

Sabrina Tajudin said...

aw.. terima kasih byk2! xsangka lak leh terpilih! <3

ikhwan yusuff said...

tahniah kepada pemenang!:DD

sYiRa LoKMaN said...

hehe..tahniah ye awakkk :) kalau rajin..masukkn la syira dlm bloglist :P hehe
terima kasihhh ye..nnti insyAllah syira balas kunjungan anda..doakn syira :)

Siti Hajar said...

Yey! Terima kasih Syira review blog saya ^^

Dah letak dah blog Syira dalam bloglist. Tak ketinggalan la lepas ni dalam entry2 baru ;)

wiida Ribbon said...

saya mai dari Sabrina Tajudin facebook status. haha. blog dia memang best pun! <3 anyway, Hi!

sYiRa LoKMaN said...

tahniah kpd pemenang..anda dlm bloglist ye :)

Wiida Ribbon : kannnnn...best !..hehe thanks singgah ye :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah