"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, December 27, 2013

JOM SHOPPING : NadiaHijabs

Assalamualaikum
hye semua !
Salam Jumaat :)

Siapa suka wide/long shawl ?..
.. mesti ramai suka kan..
Sudah menjadi kewajipan seorang wanita islam itu memakai tudung melepasi paras dada :)
Kali ni Syira nak share dengan kowang semua kat mana Syira dapatkan wide/long shawl yang best and paling syoknyaa , macam macam warna ada ! 
serius bila nak order tu Syira jadi rambang mata :D


crumple shawl - black

Siapa yang kreatif tu, shawl yang lebar ni kowang boleh pakai mcm tudung bawal :D
Sangat nice and sweet !

crumple shawl - blue

Price start from RM25 to RM35. ..
kalau beli borong harga tersangatlah murah !
serius tak tipu..
lebih untung beli shawl yang lebar and murah daripada beli yang pendek tapi mahal kan ?

Two tone wide shawl :)

two tone wide shawl (pandangan belakang)
ni adik syira,dia lagi tinggi dari kakak :D


Suka tak suka tak?
Mesti kowang tengok macam cantik je,macam comel je,macam nak beli je kann??
so..Sesiapa yang berminat boleh ke NADIAHIJABS !
ataupun #nadiahijabs.
Untuk makluman kowang..
Bayaran dibuat melalui akaun Maybank, CIMB & Paypal (for international buyer).
 All item will be post on Monday & Thursday only.



Selamat menghabiskan duit !.. hehe
Thank you :)


3 comments:

Nur Inani said...

cantiklah shawl yang dua ton tu..suka2 :)

Norhasniza Khalid said...

ui, shawl cantik tu, model pun lawa...

Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

Aimi Farhana said...

macam ok je tudung tu.. tak jarang pun. anyway, susah la nak cari plain shawl yang saiz standard, tak labuh sangat dan tak singkat sangat, tak jarang dan warna hitam. if u have any online shopping that have that kinda details, tell me yea:)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah