"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, December 19, 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Assalamualaikum
hye semua ^_^


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...


29 comments:

Budu Bilis said...

Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Liniey Nor said...

salam ..sy tag awk :)

http://iamliniey.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway-by-anamyhusna.html

♥♥ Nur ♥♥ said...

selamat bersegmen :D

Maria Firdz said...

Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

MyCherita said...

salam jumaat.. dari segment yg sama.. done follow blog ini.. jemput singgah ke blog saya pula.. terima kasih..

http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Liana Sulaiman said...

semoga berjaya.. dari segmen yg sama

AMYLIA ISHAK said...

Hi, saya sedang mencari sponsor untuk GA saya. Boleh baca di entry ini http://queenamylia.blogspot.com/2013/12/pencarian-sponsor-untuk-simple-giveaway.html

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;)

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih semua sudi singgah sini :)

Sobri Yaacob said...

salam jumaat..done follow u..
selamat bersegment :)

Liza Licha said...

selamat bersegmen ye dear

aswa leyla said...

da like syira . jom like leyla jugak :)
https://www.facebook.com/pages/Troublemaker-dot-blogspot/228224107348438?ref=hl

sYiRa LoKMaN said...

salam jumaat..terima kasih semua ^_^

da like page juga :)

Asha Lya said...

Salam syira singah cne..kita join juga http://blogsahalya.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

ros_reeza said...

Assalamualaikum :) hai, salam kenal dari Kak Ros :)
membalas kunjungan, dari segmen yg sama.. moga berjaya!
cantik blog ni, pink :)

Norhasniza Khalid said...

salam kenal dari mama..

Airis Arissa said...

salam singgah sambil follow #3133

http://airis-contest.blogspot.com/2013/12/simple-yet-awesome-giveaway.html

Lyeen De Syifa said...

Yeahhhh! Mcm best ja..kena join..hhehe

Dhia Dirham said...

salam kenal dari segmen yang sama :)

Siti Hajar said...

Tak sempat nak join segmen ni dah. Tengok jam dah pukul 12 lebih. huhu. Cuba lain kali pula ye ^^

Pha Is said...

selamat berhujung minggu..
datang singgah sini dari segmen yg sama...

Sukma Haron said...

salam....dari segmen yang sama...
http://ceritamayapersada.blogspot.com

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

nur-afiz said...

dari segmen yang sama... good luck yer...

http://nur-afiz.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Akeyla Azmi said...

Huhuhu qila pon dr segmen yang sama ;)

sYiRa LoKMaN said...

ramainyaa...terima kasih sudi singgah..nnt syira melawat anda yee e:D

Mia Liana said...

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

Kenit Cinonet said...

kenit terjah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

sYiRa LoKMaN said...

salam..terima kasih semua sudi singgah sini..selamat tahun baru yee ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah