"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, December 9, 2013

JOM SHOPPING : Padieka Raccolta

Assalamualaikum
hye semua !

Entry ni special untuk kaki shopping :D
Kenapa?
secara rasminya hari ini Syira akan sediakan slot khas iaitu "JOM SHOPPING".
Syira tau kowang suka shopping kan ? perempuan memang tak boleh lari la ,hehe..
Sekarang memang dah jadi trend orang suka shopping online,
Sebelum ni Syira hanya share outfit yang Syira pakai but mulai hari ini Syira akan share kat mana Syira dapatkan baju, kasut or aksesori yang awesome ! ^_^
Khas untuk kalian pembaca blog Syiralokman.blogspot.com !

Butik yang pertama akan direview ialah BUTIK PADIEKA RACCOLTA.


Padieka Raccolta menawarkan pelbagai jenis Skirts , Blouse , Dress, Pants, Shoes, Tudung, Selendang , Shawl, Aksesori, Bag khusus untuk wanita.
Yang penting harga mampu milik ! Order secara online dibuka 24 jam setiap hari .
Berita baik bagi sesiapa yang tinggal di Taiping atau kawasan sekitarnya, anda boleh terus pergi ke butik ynag beralamat:

318, Ground Floor, Jalan Kamunting,34600 Kamunting
Butik dibuka dari jam 9 pagi hingga 6 petang.
05-805 2102

Photo: hey hoo uooolsss... nampak tak Nana Skirt - Maroon Syira Lokman boleh terbang-terbang gitu.. she looks stunning babe! for those yang belum dapatkan Nana Skirt.. grab it FAST! sementara stok masih ADAAAAA~~

Tadaaa !! cantikk takkk skirt Syira ??
Bukan skirt ni je yang Syira beli, tapi Syira juga beli "rose cardigan" comel !

ni NANA SKIRT (maroon) !  
Harga hanya rm 59 and FREE shipping !..
skirt ni kowang wajib beli sebab flowy je, 
so bila jalan tu comel dan sweet je macam princess ! :D
and kowang tak perlu risau if skirt ni jarang ke apa 
sebab skirt ni dibuat dengan lining di dalam yang sama warna dengan warna skirt !
So,jom terjah sini http://www.padieka.com untuk melihat pelbagai update terbaru ! :D 
Sure kowang rambang mata !

Selamat menghabiskan duit !

### Kepada ONLINE SHOP atau mana-mana BUTIK yang nak Syira review online shop dan butik anda,
boleh email Syira di syiralokman21@yahoo.com atau add Syira di facebook ! :D

8 comments:

Phat said...

penah shoping online je beli kan bj fish tail peplum hehe

Eina Sakinah said...

cantikkk kainnya.. sy pun ada beli kain dkt padieka, ohsemmm :)

MG schmidt said...

mmg besh giler skirt tu
wide n berat n napak jtuh mmg cntik la ..
ad lining tu rare :)

aswa leyla said...

comel je skirt tu . nak sebijik macam shira boleh ?

alina bay said...

looking so cute

Zie Madini said...

nak skodeng ah web tu. thanks for sharing, dear :)

sYiRa LoKMaN said...

kain tu best ! serius..siapa dah pakai tau la cm ne :D nak juga?? jom klik link padieka raccolta tu...bukan skirt je, baju,kasut,shawl,bag punn ada...memang syokkkkk la :D

Mama Darwiish said...

jempot join ye kalau belum hehe

http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/12/the-hottest-giveaway-by-mama-darwiish.html

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah