"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, December 22, 2013

Hanya satu coretan buatmu.

Assalamualaikum
hye semua ! :)



Kau tidak perlu tahu siapa aku
Kisah hidup aku
Peribadi aku

Jangan silap menilai aku

Hanya satu coretan buatmu

"Andai untuk menjadi mujahidah itu aku perlu berada di tangga yang ke sepuluh
Anggaplah aku masih lagi di tangga yang pertama."


#Aku cuba berdiri teguh, tolong ..jangan biar aku rapuh.

Jom ramai ramai like page baru Syira : BLOG SYIRA LOKMAN
terima kasih :)

13 comments:

NinaAz said...

Cantiknyaaa dresssss. Beli mana???? Jwb pleaseeee. Huuuu

sYiRa LoKMaN said...

NinaAz: hehe..macehhhh awakkk..hehe..
beli kain plain kt kamdar rm5 lebih semeter then tempah wat dress..simple je tu,tangan je ade getah..
shawl pun beli kain kat kamdar then jahit tepi :)
haha..promote kamdar lak :P

Muhamad Wafi Remli said...

Berada di tangga pertama adalah suatu pencapaian yang baik berbanding dengan orang yang masih belum melangkah.

Jangan biarkan langkah itu terhenti di situ sahaja, teruslah berusaha untuk memanjat satu persatu hingga mencapai anak tangga yang terakhir.

Semoga kamu berjaya. Hanya kepada Allah kita boleh minta segalanya.

NinaAz said...

owwwhhh. buat sendiri ghupanyaaa. huhuhuu... xde can lahh nk dpt dress cenggini :(

Nur Inani said...

kita boleh berdiri teguh kalau ada yg sentiasa suport dari belakang:)

cik amal said...

dear,, cantik lah dress tuu.. nk tempah berapa ye ??
amal singgah sini..
jemput singgah blog amal

sYiRa LoKMaN said...

Wafi : Ya Allah..terima kasih..terharu sgt bila ada yang menyokong..doakan syira yee :)

nina : haha..boleh la awakk..beli kain murah2 tp cntik then buat dress cm ni .

inani : betul tu..sbb tu sesiapa je perlukan sokongan..sentiasa :)

amal : tempah rm45..blkang ade zip then tangan getah, bahu padding..

Eimma Esmail said...

jom! sama-sama kita melangkah :)

sYiRa LoKMaN said...

jom..Ya Allah..terima kasih sbb tlg ye ^_^ Allah !
terima kasihhh ye..nnti insyAllah syira balas kunjungan anda..doakan syira :)

Tempat Ping Blog said...

nice.. :) tangga satu pun ok.. yang penting atas jalan islam..

mohon kongsikan artikel anda di www.kongsiblog.com

thanks, :)

sYiRa LoKMaN said...

doakan syira ye semua ^_^

nurdani said...

usaha jadi terbaik asalkan ada usaha ke arah itu

sYiRa LoKMaN said...

nurdani :baikk akak :) doakan

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah