"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, December 12, 2013

Tips# Blogging# - Nak pageview/followers meningkat?

Assalamulaikum
hye semua.

Makin rajin pula Syira update blog bulan ni..heehe..
Harap kowang tak jemu baca blog Syira :)
Alhamdulillah, Sekarang ni makin ramai blogger baru muncul kan ? Syira tak la pandai sangat bab blog ni tapi apa yang ada Syira akan kongsi sekadar untuk membantu :)
Kali ni nak share beberapa group yang kowang boleh join and ping entry terbaru blog kowang kat situ.


  1. BlogGer Gempak Malaysia.
  2. Denaihati Network.
  3. Kelab Blogger.
  4. Geng Blogger Bersatu.
  5. Blogger Zone.
  6. Kelab Blogger Emas Putih.
  7. Blogger Community.
  8. Family Blogger.
  9. Kelab Blogger Belia.
  10. Kami Bloggers Tegar.

Jom bersama rapatkan ukhwah !  
Berblog untuk berkongsi ilmu bukan menyebarkan cerita tak tentu :)
Jangan lupa juga rajin2 komen di blog orang lain dan join giveaway.
Insya Allah,pageview dan follower akan meningkat berikutan blog anda semakin dikenali ramai.
If ada apa apa urusan > KLIK SINI.

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat berblogging secara sihat!!! ^_^

Ieta said...

Betul semuanya tu. Tahniah krn berkongsi ilmu blogging

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih..rajin2 terjah ye :)

Aimi Farhana said...

tapi kadang-kadang macam segan nak tunjuk blog kat orang. sebab blog pun macam apa entah.

Khai Artzfar said...

hi korang jangan lupa follow blooggers dot com di fb juga . "rezeki untuk dikongsi bersama"

sYiRa LoKMaN said...

aimi : nak jadi blogger jgn segan..blog awak utk dibaca buka disimpan :) biar je orang cakap apa..asalkan berblog mende yang baik je tauu...



khai : macehh bgtau :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah