"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, December 31, 2013

Pencarian BlogList by Azyan & Raihana Ramle.


Assalammualaikum w.b.t

Hai semua.. Ha, tak pena-pena yan nak anjurkan GA,kan? So, buat pertama kalinya yan pun menganjurkan GA ni untuk awak-awak-awak semua.. Syaratnya senang je, cuma ikut steps yang telah yan tetapkan ni yea.. Dan ada yang special tau.. Bagi top referral akan dapat hadiah misteri khas dari yan.. Oh, sebelum terlupa, GA ni anjuran bersama yan dan adik yan.. So, hadiah misteri utk top refferal ada 2 lah yea.. ^_^ Jom ikot syaratnya :)



Klik banner untuk join

Syarat-syaratnya :

1. Follow SINI dan SINI dan SINI

2. 

3.  klik sini dan share gambar.. (Sila share public yea)

4. please klik ni sampai habis loading yea    (*psst..jgn tipu yea.. nanti yan cek satu-persatu) 

**Semua diatas adalah wajib yea..

Silalah copy code dibawah ni..
Credit coding to Kak Mia Liana

GA ini akan berlangsung selama 10 hari sebab 5hb yan dah masuk kelas balik,so takot bz.. Hehe..so,jom joinkan diri anda.. Gud luck.!
p/s : sila tinggalkan link dekat komen yea.. Peninggalan link entri ditempat lain tidak akan dilayan.... ^_^

3 comments:

Eh? Syiera Firdaus said...

jemput join untuk menang album exo, baju kurung, cash, produk shaklee etc

http://sayasyiera.blogspot.com/2013/12/tomodachi-big-giveaway_31.html :)

sYiRa LoKMaN said...

salam..terima kasih jemput..selamat tahun baru yee ^_^

Azyan Ramle said...

salam.. ada sedikit pembetulan bagi syarat yang ketiga tu.. diminta supaya para peserta dpt melengkapkan ia dengan pergi ke link yang yan sertakan.. terima kasih dan yan menyusun 10 jari diatas kecuaian ini..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1432493853645862&set=a.1432493830312531.1073741832.1430604747168106&type=3&theater

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah