"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, December 16, 2013

Last Giveaway In 2013 @ dakwahmahabbah.blogspot.com

Assalamualaikum
hye semua ^_^

klik banner untuk join! pelbagai hadiah menarik menanti anda ^_^

http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/12/last-giveaway-in-2013.html


SENARAI HADIAH
  • Simple Blogger Frame [2]
  • Hadiah Misteri [5]
  • Charcoal mask jenama Daiso Japan [5]
  • Topup RM5 [5]
  • Topup RM10 [6]
  • Bookmark [2]
  • Bawal Satin [1]
  • Crinkle Shawl [1]
  • Glitter Shawl + Lip Mask [1]
  • LV Shawl + Eye Mask [1]
  • Poster Design Sendiri [3]
  • Voucher 10% [10]
  • Naturgo [1box]
  • Brooch Felt [1]
  • Jubah Cotton Korea [1]
  • Tudung Double Face Turki [1]
  • Bloglist Setahun Semua Peserta


Tamat: 28 Disember 2013
Pengumuman pemenang: Diberitahu kemudian



12 comments:

Abe Mirul said...

Erm,. macam best je. Dah lama tak sertai GA.

Apapun, salam perkenalan.

http://inibelogabey.blogspot.com/

Lyeen De Syifa said...

gud luck awk..lyeen dah slow nk join ga sbb line internet ni buat lyeen bengang.hahah

sYiRa LoKMaN said...

Abe Mirul : jom la join.. :) salam perkenalan, da follow blog kmu..

Lyeen : macehhh ^_^ hehe..nnti line oke,join tauuu ! tak mo sedihh

Mime MF said...

good luck :)

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Syira :)

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih semua ! ^_^

Choi•Minhoヅ™ said...

Wink². Singgah dari GA yang sama ^^

http://natasya-pink.blogspot.com/2013/12/last-giveaway-in-2013.html

Nuna Pringia said...

gud luck tau.. from the same segmen.. visit me too :)http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/last-giveaway-in-2013.html

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih semuaaa...bnyk lg ga kowg boleh join..sila la intai2 kt blog syira yeee

nur wanda Shuhada said...

Salam Perkenalan .
Goodluck & Jemputt singgah yea .
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html

sYiRa LoKMaN said...

salam..terima kasih ..selamat tahun baru yee ^_^

Iezwa Razk said...

Dah join ka belum ga ni? Kalau belum jemputlah join giveaway terbaru ni. Syarat yg sangatlah simple. Rugi tak join :)

SIMPLE NY GIVEAWAY IEZWA RAZK

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah