"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, June 3, 2014

GiveAway Tunai RM500 By SyuhadaBaharudin.com

Assalamualaikum
hye semua :)

Happy 8monthsary Kakda and Suami, semoga berbahagia sampai syurga!
^_^
giveaway-tunai-rm500-by-syuhadabaharudin.com


Bermula pada hari ini 3hb Jun 2014 sehingga 30hb Jun 2014.

Hadiah :

Wang Tunai RM50.00 + 1 Sabun Pemutih Carawhite bernilai RM 60.00 x 10 Pemenang
(Pemenang akan dipilih secara random)

SYARAT MUDAH SANGAT TU !
KLIK BANNER UNTUK JOIN YE ^_^

24 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best syira...

Nur Aaisy said...

Assalammualaikum.
Jom join giveaway ni
-> http://nuraaisy.blogspot.com/2014/05/2nd-giveaway-by-nuraaisybscom.html

maaf kalau mengganggu :))

Normi Nieza said...

gud luck./..:)

Nurizan Ahmad said...

giveaway lagi..nak join lah..

Liza Licha said...

gud luck syira :)

PakcikLie PCL said...

Semoga berjaya Syira , salam dari pcl...join jugak .

husna zahidi said...

semoga berjaya syira..:)

cikmisi leen said...

all the best ya syira ! :)

cikmisi leen said...

all the best ya syira ! :)

SSurianah Yana said...

good luck syira^__^,,

Fuza Musa said...

fuza dah join juga
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

Nelly Sapri said...

Hye datang singgah dari segmen yang sama..Good Luck

Jemput singgah dan tinggalkan jejak di page Nelly..

http://cintanelly.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

Azhafizah Md Nor said...

All the best Syira

Eellee Nana said...

all the best syira :)

Maria Firdz said...

Salam Ziarah dari segmen yang sama :)
Semoga berjaya (^_^)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

SSurianah Yana said...

gd luck syira..

Wan Maruzen Wan Husain said...

all the best...

aniesa ahmad said...

Saya pun jooin jugak :)
All the best ye syira :D

Zara Nurhaidah said...

all the best tauu ! =D

Cikna said...

all d best, Cikna pn dr segmen yg sama, Follow sini #3855......;-)

cik lisa said...

goodluck kak ^__^ (http://www.ciklisa.com/giveaway-tunai-rm500-by-syuhadabaharudin-com/)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hai ... BW dari segmen yang sama ...
Semoga berjaya ...

http://jombercontest.blogspot.com

Syuhada Baharudin said...

salam..

terima kasih diatas doa, ucapan, sokongan dan penyertaan.
semoga berjaya.

untuk senarai peserta GA kali ni, boleh klik :

http://syuhadabaharudin.com/2014/06/07/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm500-syuhadabaharudin-com/

Ezelovesse7en said...

BW dr GA yang sama.
http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html
Good luck.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah