"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, June 26, 2014

Snap A Wall Photobooth :D

Assalamualaikum
hye semua !

Sekarang ni tak kira la majlis kahwin ke, cukur jambul ke..majlis hari jadi ke..semua mesti nak bergambar..
 selfie selfie selfie selfie selfie sampai pengsan :D
tapi tak best la kalu tak ada background yang menarik kan ?


jom !
hari ni syira nak perkenalkan "Snap A Wall"
Apa Snap A Wall ni? haa..bagi anda yang tak tahu...
Snap A Wall menawarkan perkhidmatan photobooth ^_^
--->
  "Snap A Wall Photobooth"


Snap A Wall Photobooth menyediakan photobooth yang menarik, props yang comel, guestbook, banner and yang pasti, anda boleh pilih sendiri design atau tema apa yang anda inginkaan ^_^

excited kannn ? :D

Pakej 1 - Unlimited printing photo on the spot & photobooth.. 
Rm700.



Pakej 2 - Photobooth Only RM400

Photo




Snap A Wall Photobooth baru beroperasi 2 bulan yang lalu dan dikendalikan oleh 2 orang gadis manis ^_^
masih baru tapi ternyata sudah ramai yang menggunakan khidmat mereka :D
Terlajak laris uollsss :D



Kalau nak photobooth yang simple pun ada..bergantung kepada bajet anda :D
Jangan risau, harga boleh runding ;)


Sesiapa yang tinggal di sekitar Lembah Klang ! 
jom cepat cepat booking SNAP A WALL PHOTOBOOTH ni untuk majlis gilang gemilang anda !

Bagi yang tinggal di luar Lembah Klang...
jangan risau :)
Snap A Wall Photobooth juga boleh ke tempat anda ! ..
tetapi kos pengangkutan dikenakan (mengikut tempat)

Sabah dan Sarawak tak boleh la ye..hehe..jauh nak naik flight :P


Apa yang disediakan ??

Photobooth
Props 
Guest book
Banner


Jom tempah segera !
lepas ni boleh la selfie puas-puas ! ^_^


Sekiranya berminat !
boleh hubungi pihak "Snap A Wall Photobooth" --->

014-315 95 75   AMALINA
011-330 558 25   ATIQAH

Blog : http://snapawallbooth.blogspot.com/


Selamat ber"selfie" ^_^


11 comments:

miss wawa said...

cantik-cantik.. haritu weeding cousin, photo booth buat sendiri je.. save budget katanya.. hehe

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Smart gileeee!! Murah pula tu package2nya

Rafael Andre said...

Menarik.

Tiba-tiba rasa nak kahwin.. Tak nak pelamin. Nak photobooth sahaja

Khairulsyarafi Ruang Monolog said...

pergh cantik gle booth...

Maria Hasun said...

nice . . kreatif betul

Ainim Suju said...

menarik sangat ni

Marou Apple Hijau said...

wow seronoknya. murah tu

Iola said...

wah menarik ni :D

Akif Imtiyaz said...

Wah menarik juga ni ..Thanks Syira

Azhafizah Md Nor said...

sangat menarik..kreatif sangat

Norhana Marsom said...

Kreatif..yang tak suka selfie pun boleh join selfie gini..hehe

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah