"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, June 23, 2014

Siapa nak beriklan di blog Syira Lokman??

Assalamulaikum
hye semua!

Siapa nak beriklan di blog Syira Lokman??

Siapa nak beriklan banner atau review produk or bisnes kat blog ini , murah je :D 
Sila PM https://www.facebook.com/syiralokman5.
bagi yang tiada facebook boleh emailkan di
---> syiralokman21@yahoo.com.my

Sewa tapak iklan (sebulan)
RM 10 
Review blog (entry kekal) + promote di twitter (5 kali dalam sebulan) + facebook + lebih 30 group blogger 
RM 10
Review produk (entry kekal) + promote di twitter (5 kali dalam sebulan) + facebook + lebih 30 group blogger 
RM 30

*kalau tak ada banner untuk diletakkan di tapak iklan bergerak..
just bagi gambar yang menarik dan url blog/facebook/instagram anda :)

17 comments:

Montana said...

orang xkacak macam aku ni bleh beriklan dak

sYiRa LoKMaN said...

@Montana
siapa2 pun boleh ^_^

Lily said...

Salam...

Saya baru ada 4 entry dlm blog sy sebab baru start blogging awal Jun aritu.Nak kena tunggu banyak entry sikit lah baru nak mintak Syira buat review psl blog sy :)

Akif Imtiyaz said...

Moga Syira terus dimurahkan rezeki ..

sYiRa LoKMaN said...

@Lily cepat2 tauuu..syira tlg promote blog awak habis habisan..hehe

sYiRa LoKMaN said...

@Akif Imtiyaz
terima kasih akak :) semoga akak juga dimurahkan rezeki

Azhafizah Md Nor said...

tawaran menarik ni :)

Yun Sing said...

Waa.. rajinnye.. kena bank in ke? Alaa.. malas :3

Zamani Abe said...

wahh.. langkah yg baik utk menjana pendapatan di blog.. boleh tiru ni

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

nak.nti ida pm

Zamani Abe said...

wahh.. langkah yg baik utk menjana pendapatan di blog.. boleh tiru ni

Lily said...

@sYiRa LoKMaN

Ada tarikh tutup ke syira?nanti kiter update lagi blog tu.baru nampak banyak isi sikit :)

sYiRa LoKMaN said...

@Zamani Abe hehe..boleh la sikit2 :)

sYiRa LoKMaN said...

@Yun Sing bank in la..jom jom..syira tlg promote blog awak...tolong syira kumpul duit..hehe

sYiRa LoKMaN said...

@NURUL AQIDAH AZAHAR baik ^_^

sYiRa LoKMaN said...

@Lily ta ada arikh tutup..sampai bila2 ^_^ tapi better sebelum bulan 9..lepas bulan 9 dah busy sikit..hehee

Zara Nurhaidah said...

waaahhh.. =)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah