"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, June 11, 2014

Temuduga Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Bimbingan dan Kaunseling.

Assalamualaikum
hye semua ! :)


Alhamdulillah...Alhamdulillah ^_^
rezeki temuduga ke 3 :)
Allah ! 
Syukurnya rasa :)
Temuduga program ijazah sarjana muda pendidikan dengan kepujian (Bimbingan dan Kaunseling) sidang akademik 2014/2015.

Separuh daripada permohonan UPU memang Syira minta yang ada temuduga..
so nak tak nak Syira kena dapat yang temuduga ni..kalau temuduga tak dapat..confirm takkan diterima masuk kann..
..memang tak ada harapan la nak sambung degree ..
sebelum ni temuduga untuk USM dan UM..kali ni untuk UUM pula :)
..2 daripada 12 pilihan Syira dalam UPU adalah bidang pendidikan..
alhamdulillah..
dapat berita gembira ni petang tadi melalui sms :)
lulus medsi and dapat temuduga pendidikan !
pastu check di laman web ! hehe..betul ! ^_^
alhamdulillah..


Syira temuduga 16 Jun 2014 !
Yang tak bestnya 16 Jun tu nak hantar adik Syira ke Politeknik di Behrang..
dia daftar politeknik hari yang sama dan masa yang sama Syira interview...
tapi tak apa..abah dah plan macam mana nak pergi dua2 :)

img alt smile src smile jpg
ehem !
Ade sesiapa yang dapat panggilan temuduga ni juga ?
boleh kenal-kenal...hehe..

Syira dapat panggilan temuduga ni 16/6/2014.
8:30 am.
Dapat yang awal pula tu..masih ada 4 hari untuk persiapkan diri..hehe..
Kalau ada apa-apa tips/soalan..share la ye ^_^

doakan Syira ye ^_^
semoga segalanya dipermudahkan.


##TERIMA KASIH semua yang mendoakan dan tolong syira untuk Medsi sebelum ni..
bagi tips yang amat berguna :)

Buat yang tak dapat panggilan temuduga, tahu anda sedih tapi kuatkan hati :)
Syira pernah lalui saat2 tak dapat mana2 panggilan :) pernah ! tapi percaya rezeki itu Allah beri :) 
Syira pun risau juga..dah dapat 3 temuduga tapi kalau panggilan masuk U bulan 8 nanti syira tak dapat..lagi sedih kan..dah penat pergi temuduga..
tapi ingat...tak baik cakap macam tu...tugas kita berusaha je :)
kita usaha..Allah merancang yang terbaik buat kita..
yang penting,kita kena YAKIN ^_^ 
doa dan solat hajat :) itu kuncinya :)

14 comments:

mirza syazwina said...

hai syira ^_^
taniah taw,,hehe..miza tak dapat temuduga..sedih la jugak..tapi tak pela kan..rezeki ada kat mana-mana..gudluck! :D

Anayizus -SBP- said...

thniah :)

Aku Penghibur said...

tahniah.. buat betul2 ye

Nur Inani said...

tahniahh..buat sehabis baik ada rezeki in sha allah tak ke mana :)

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah Tahniah Syira ..Jangan lupa buat yang terbaik ya ..Semoga Syira berjaya..

Budak Kampung said...

tahniah syira..iman intvw lain tpi kat upnm

Anisyamir Leejo said...

Tahniah Kak Syira ^^ Goodluck iv nanti May Allah ease everything

cikmisi leen said...

alhamdulillah .. tahniah yaa syira.. dah biasa temuduga, mesti dah well prepared. goodluck yaa, moga berjaya syira :)

Eimma Esmail said...

tahniah and gud luck syira. moga Allah permudahkan urusan nanti ;)

Azhafizah Md Nor said...

Semoga berjaya Syira :)

Anonymous said...

dapat jugak..heheheh... tapi tak taw nak stdy apa

wan syafiq said...

sy pun dpt..kos yg sama..trikh itv pun sama.masa itv pun sama..universti pun sama..

wan syafiq said...

sy pun dpt...kos yg sama..universti sama.trikh n masa itv pun sama.

Iola said...

all the best..:)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah