"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, June 8, 2014

TAWARAN ! exchange banner :D

Assalamualaikum
hye semua !

Hari ini ada tawaran istimewa buat anda yang terus setia dengan Blog Syira Lokman ^_^
Siapa nak beriklan di blog Syira Lokman??

Siapa nak beriklan banner atau review produk or bisnes kat blog ini , murah je :D 
Sila PM https://www.facebook.com/syiralokman5.
Kalau nak exchange banner pun boleh tauu..PM je :)
nanti kita bincang ^_^


Sewa tapak iklan = RM 10 sebulan
Review blog (entry kekal) + promote di twitter (5 kali) and facebook = RM 10
Review produk (entry kekal) + promote di twitter (5 kali) and facebook = RM 30

*kalau tak ada banner untuk diletakkan di tapak iklan bergerak..
just bagi gambar yang menarik dan url blog/facebook/instagram anda :)

oke..ini yang PALING HEBAT !!

oke..NAMPAK TAK TAPAK IKLAN BERGERAK ATAS TU??
Ada tawaran hebat buat anda..hehe
excited takk ?

3 yang terawal PM Syira di  Fanpage Blog SyiraLokman, banner blog anda akan dipamerkan di tapak iklan bergerak tu Syira secara PERCUMA selama sebulan :D

best takk ??
hehe..selama SEBULAN tau !

CEPAT ! 3 yang terawal sahaja..yang lain tuu kena bayar la :D
murah3 je ^_^


5 comments:

yang baik Ishak said...

Agaknya dah penuh mailbox syira... akak tunggu peluang lain lah yer :D

sYiRa LoKMaN said...

mmg dah penuh akak ^_^ hehe..yg berbayar ade..
rm10 je sebulan.
review blog/perniagaan rm30 ^_^
murah je..pulang modal :) jgn risauuu..
syira nak tlg ^_^

aniesa ahmad said...

insyaallah , lain kali saya join :)

Akif Imtiyaz said...

Hehehe mesti ramai yang PM tuu...

Azhafizah Md Nor said...

Bagus ni :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah