"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, June 24, 2014

[OOTD] - Photoshoot untuk Utusan Malaysia.

Assalamualaikum
hye semua !

18/6/2014 Syira telah menghadiri satu sesi photoshoot di Gunung Lang ,Ipoh :D
hehe..10 minit je photoshoot..cepat dan efisien !
gambar2 photoshoot ini digunakan untuk menghiasi Ruangan Blogger Pilihan dalam Utusan Malaysia.

Dari rumah dah siap pakai bedak dan secalit lipstik..
nak make up memang failed !

kononnya bila photographer sampai baru la touch up sikit dengan compact powder..
rupanyaa..
tersalah bawa bedak !!! bawa compact powder yang dah habis..haha..

apa boleh buat..shoot saje laa...
tak payah hiasi muka dengan make up,kita hiasi dengan senyuman je... ecece :P

oke :D
Nak tahu Syira pakai apa ?
jom scroll sampai habis ! 




Abel Dress (Mocha) from PADIEKA RACCOLTA
Blazer Long Sleeve (Flower Yellow) from PADIEKA RACCOLTA
Tudung bawal kangaroo (cream)

Pink oxford shoe from Coloris
gelang pink dari kedai Black Queen
Bekas pensil pink yang dijadikan seperti Clutch dari Popular Bookstore



3 bawah ni gambar ori yang Syira dapat dari Photographer.. 
thank you ^_^







Lepas photoshoot terus g AEON 18..hehe..
Yang tak baca lagi artikel tersebut.. 

TERIMA KASIH SEMUA !
semoga kita semua terus berjaya ^_^

9 comments:

aisyah ambris said...

Tahniah syira..

Akif Imtiyaz said...

Tak mekap tebal2 pon dah cantik ..Tak yah mekap tebal2 sgt la Syira ..Kak Lya pon tak suka mekap kecuali kat umah jer ..Kalau keluar simple jer takder nak melebih2 bab2 mekap nie ..Comel Syira ..

Azhafizah Md Nor said...

tahniah syira masuk paper lagi.full of pink :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Tahniah syirah.. hehehe cantik OOTD syirah.. Nice!

mirza syazwina said...

cantiknya syira ^_^

Zuhaira Nasrin said...

Cantikkkk! Tahniah syira :D

Nur Madihah said...

dah baca enrty tu kat paper. Lawa kut. Hahaha

Zara Nurhaidah said...

comellll !!! =D

nor_farihan said...

tahniah syira...rezeki masing2 kan hehe...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah