"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, June 19, 2014

Lampu ke Sudu ?

Assalamualaikum
hye semua !

jom jadi kreatif !



cantik kan ? sudu pun boleh jadi lampu..
terbaikkk ^_^

20 comments:

Montana said...

lawa dia susun sudu tuu styleee

Syeeda said...

kreatifnya.. jimat budget kan =)

shahdiana said...

yelah..sangat kreatif...
cantik bila dah boh lampu...

mirza syazwina said...

sekali tengok macam lampu yang kaca tu..padahal sudu plastik je..hahaa

idzwa kamaruddin said...

haaa cantikkkk :)

Arol Mubin said...

Cantik dan kreatif! Tak sangka sudu plastik tue boleh bertukar jadi lampu yang nampak mahal. :)

Naniey Jemiey said...

kreatipppp sgt..hehe

miss wawa said...

kena cari mood rajin dulu, baru boleh buat ni.. haha

nor_farihan said...

Alaaaa kreatipnyaa...

Kisah Si Dairy said...

kreatifnya...boleh buat jugak nie

Akif Imtiyaz said...

Kreatif nyerrr

Eimma Esmail said...

kreatifnya. nak kena try nie.. hehhe

Sukma Haron said...

save recycle....cantik....

yang baik Ishak said...

idea menghias yang menarik... boleh tiru nie

Melastik Bintang said...

cantik tu...ok balik rumah boleh buat..=)

Zara Nurhaidah said...

wahh.. mmg kreatif ! =D

Precious Cla said...

kreatif kan...cantik. nanti klu free time nak cuba buat jg la...

Nurul Faiz said...

kreatifnya...

Azhafizah Md Nor said...

kreatif sangat ni..kena beli susdu bebanyak ni

Iola said...

kreatif !

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah