"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, June 13, 2014

PROMOTE BLOG # JUN ~ 1

Assalamualaikum
hye semua !
Terima kasih tinggalkan link blog anda !
Jom follow and komen banyak2 ! ^_^

Kalau yang tak tahu macam mana mereka ni ada dalam list, sebenarnya mereka yang terpilih ini merupakan pemilik BLOG yang tinggalkan link di https://www.facebook.com/syiralokman5.
So,kalau nak BLOG anda disenaraikan juga....
tolong alert ye dengan apa2 pengumuman di page Syira :D



  1. http://fanacheksaat.blogspot.com/
  2. http://amad-jalanan.blogspot.com/
  3. http://ecahkhalili.blogspot.com/
  4. http://zanahassan-zana.blogspot.com/
  5. http://www.monologseoranghamba.com/
  6. http://eira-shamiera.blogspot.com/
  7. http://wafiremli.blogspot.com/
  8. http://karyamahirah.blogspot.com/
  9. http://rareunic.blogspot.com/
  10. http://cayesha.blogspot.com/
  11. http://myimpiannaad.blogspot.com/
  12. http://miamorzafirah.blogspot.com/?m=1
  13. http://isyapurple.blogspot.com/
  14. http://yanapinkblossom.blogspot.com/
  15. http://www.mhakimfaiz.com/
  16. http://iolacaviarofficial.blogspot.com/
  17. http://nikainaa.blogspot.com/
  18. http://keranaakumalu.blogspot.com/
  19. http://www.hawasyazanalee.my/
  20. http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/
  21. http://chenta-taugeh.blogspot.com/
  22. http://www.ohmudah.com/
  23. http://www.eelleebeauty.com/
  24. http://www.diarijejakahangat.com/
  25. http://tiefiqs34.blogspot.com/
  26. http://www.phat.my/
  27. http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/
  28. http://cikmanissweet.blogspot.com/
  29. http://syuhadabaharudin.com/
  30. http://www.nazlee.com/
  31. http://husnazahidi.blogspot.com/
  32. http://cutiefany.blogspot.com/
  33. http://mrspuex.blogspot.com/
  34. http://myafarisha.blogspot.com/
  35. http://qileh.blogspot.com/
  36. http://www.suesopian.com/
  37. http://aadhirahfarhana.blogspot.com/
  38. http://iyqa92.blogspot.com/
  39. http://www.mummysupplementshop.blogspot.com/
  40. http://angellovesoldier.blogspot.com/
  41. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/
  42. http://aisyahambris.blogspot.com/
  43. http://fynazshamz.blogspot.com/
  44. http://nooraziemah.blogspot.com/
  45. http://diarisihazimah.blogspot.com/
  46. http://ayudzul.blogspot.com/

16 comments:

Nur Inani said...

jom blogwalking..heee :)

Nurul Faiz said...

ramainya... hihi. jom blogwalking :)

Farah Waheda Wahid said...

wah boleh jalan2 ni...

yang baik Ishak said...

akak dah terlepas ker???
apa-apapun good luck kepada semua yang tersenarai.... anda memang hebat.

Eimma Esmail said...

blh BW sat g... hihih

ecah khalili said...

okeh..boleh blogwalking dah ni..hehe..

ANa Ahmad said...

wah.. link blog AA nombor dua la :)

jom blogwalking hehe...

Nurfarhana Chek Saat said...

Wahhhh, link blog fana nombor satu tau. Hehehe. Jemput la singgah ke blog fana and thank you syira sebab promote. :)

PakcikLie PCL said...

lepas solat jumaat bole la mulakan bw..ggu pcl eh..salam jumaat semua.

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

no39..jom bw

Sukma Haron said...

macam takder jer link akak tu
http://ceritamayapersada.blogspot.com
singgah sini.....

Karya Mahirah said...

Apa lg jln2 la...

Yun Sing said...

Kite terjah :D

Akif Imtiyaz said...

Wah ramainyerrr ..Jom jom TERJAH semua sekali ..

Mama Vogue said...

Alhamdulillah..sempat rupanyer..hihihi
walaupun yg terakhir ;)

Azhafizah Md Nor said...

takde pulak blog fiza..ketinggalan post syira ni..huhu

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah