"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, June 5, 2014

[OOTD] - Mama Mia Dress- Flower Turqoise

Assalamualaikum
hye semua !


You can't live a positive life with a negative mind :)

Tudung bawal soft purple
 Mama Mia Dress- Flower Turqoise from Padieka Raccolta


16 comments:

Khai♥Rin : anies said...

sweet sgt!

Nao Mei said...

Cantik dress dik
Pm akak k
Suka tengok

Nur Inani said...

cantik :)

Maria Hasun said...

cantik n sopan

Nadratul Syazwana said...

Lawanyaaa <3 Teringin nak ada dress dress camni hehe

Kisah Si Dairy said...

cantiknya,,.

RDZ Z said...

Cantik tudung warna purple tu syira. Very soft...

Wan Maruzen Wan Husain said...

sweet je..

msredcheesecake said...

Sweet... kalau mak dara pakai mesti lagi sweet...heheee

aniesa ahmad said...

lawanya dresss.. :)

cikmisi leen said...

wahh ! cantek3 .. hehe

Marou Apple Hijau said...

comelnya ootd dia

yang baik Ishak said...

dress tu cantik dan nampak sweet sangat sesuai dengan syira... :D

Zara Nurhaidah said...

sweeet sgt syiraa =)

cik amal said...

ini syira ke? cantiknya:D

Azhafizah Md Nor said...

cantik sopan dan ayu syira :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah