"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, June 21, 2014

PEMENANG Giveaway Jun by Syira Lokman.

Assalamulaikum
hye semua !

Alhamdulillah..
Giveaway Jun yang berlangsung selama 2 minggu mendapat sambutan yg amat hebat  ^_^
terima kasih semua yang sudi sertai Giveaway Jun by Syira Lokman :)


Mesti dah tak sabar nk tahu siapa yang menang kan ?
hehe..
oke jom kita lihat siapa yang kena :D
----
----
---
--
-
-
-

Lavanessa Swiss Professional Skin Care Treatment 10 pcs Rm125 x1- [Akif Imtiyaz]


Halfmoon Glitter Shawl x1 - Efa (PM SYIRA)


Custom Made Lace Shawl x1- Efa (PM SYIRA)


Novel karya Hilal Asyraf x1- [Edo Hayra] & bgtau di rungan komen
(ceritaedohayra.blogspot.com)


Diy brooch x5- [Eymasu craft]


Mini Notebook x1 - [Umira]


Kad Blogger x5- [Ana Ahmad]


Topup RM5 x2 -[Hani]


Topup RM5 x2 - [Siti Hajar]


Topup RM5 x2 - [Diba]


Topup RM1O x1-[Iskandar Daughter]


Topup RM10 x2 -[Fatihah]


Edit Full Template x2 - [Myra Azmee]


Review blog x 2 -[Syira]


Bloglist 2014 x3 - [Syira]
(tak perlu pm..tengok senarai bloglist 2014 di sebelah)


TOP REFERRAL

Tapak iklan PERCUMA x2 (Kekal sampai hujung tahun) -[Syira]
(bagi banner/gambar dengan link blog)


TAHNIAH SEMUA :)

buat semua pemenang..
klik je nama sponsor dan sila berhubung dengan sponsor untuk mendapatkan hadiah anda ^_^

nama :
link entry giveway :
hadiah yang dimenenangi :

Syira dah follow peserta tau..mana yang Syira terlepas tu beritahu di ruangan komen..jangan risau :)
Syira akan follow..tq !

terima kasih kepada semua peserta dan sponsor yang baik hati ^_^
lain kali sponsor lagi :D
Maafkan salah silap Syira dan segala kekurangan ye :)

Yang tak berjaya tu jangan sedih..
Nantikan Giveaway akan datang :D


## Tarikh akhir untuk tuntut hadiah ialah 26 Jun 2014.



21 comments:

Akif Imtiyaz said...

TAHNIAH untuk semua pemenang ..Tahniah jugak untuk Syira sebagai penganjur ..

Edo Hayra said...

alhamdulillah menang... thniah jugak kpd pmenang lain..

Edo Hayra said...

alhamdulillah menang... thniah jugak kpd pmenang lain..

ANa Ahmad said...

tahniah kepada semua pemenang :)

n O e s u h a i m i said...

tahniah pada semua pemenang

Nurul Faiz said...

alhamdulillah.. menang :)

Liyliz said...

tk menang huhuk. sob sob

Noor Izwani Eliyana said...

Huhu,takde rezeki.BTW,tahniah kepada pemenang! ^^

Yumida Huda said...

alhamdulillah
makasih syira n sponser semua
moga u olls sentiasa dimurahkan rezeki
tahniah buat pemenang lain

aniesa ahmad said...

Alhamdullilah menang .. Tahniah jugak untuk pemenang yang lain . Terima kasih ye Syira dan sponser .. :D

Nurul Huda said...

xmnang.. btw tahniah kpada semua pmenang..

Syahidah Fadilah said...

alhamdulillah menang.. thniah jugak untk pemenang yg lain :)
thanks syira sebab inform td ye :D

Maria Firdz said...

Tahniah semua... Tahniah juga utk shira sbg pengajur...

Karimah Zulkafali said...

Thanks :-D

nor nazliana said...

alhmdullah tq yer rezeki

nor nazliana said...

maaf shira boleh dak bagi detail fb or blog siti hajar sy nk bg detail nama..saya xdpt nk klik fb dia kat pc sebab fb kena block..

Azhafizah Md Nor said...

tahniah untuk mereka

Atiera Muati said...

alhamdulillah..yayy! :-) thanks syira <3

sYiRa LoKMaN said...

tahniahhh ^_^

~Cousin Forever~ said...

Ish, lagi sekali! Sudah menang tapi terlepas. >< Masih boleh? BTW, tahniah pemenang lain! ^_^

sYiRa LoKMaN said...

Yang terlepas tarikh akhir tuntut hadiah..
if nak juga hadiah tu..
cuba bodek sponsor..kalau sponsor mood baik..mungkin die bg hadiah tu :)
Kalau sponsor tak nak bg, nasib la sbb lambat kann :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah