"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, April 15, 2014

Blog Berwajah Baru.

Assalamualaikum
hye semua !

Masih ingat rupa lama blog Syira Lokman?


BLOG SYIRA LOKMAN kini berwajah baru :D
header
footer
Masih mengekalkan warna yang sama iaitu pink ,warna favourite ..hehe..
cuma kali ini warna yang digunakan lebih lembut dan manis je :)

Insan yang bertanggungjawab untuk design semula dan
cantikkan blog Syira ni ialah Kak Fiza iaitu pemilik blog hebat www.azhafizah.com.
Sebenarnya dah lama Syira idamkan Kak Fiza untuk ubahsuai rupa blog Syira ni sebabnya Syira tengok semua hasil kreatif dari tangan Kkak Fiza memang menawan hati :D
dan alhamdulillah..dapat juga :)

Hasil tangan Kak Fiza sangat awesome , cantik ! sebab tu Syira rela blog ini diubah,hehe..

Cantik kan ? temanya,pink..butterfly and roses..
maka terhasillah wajah baru Blog Syira Lokman ^_^

Alhamdulillah, Syira suka sangat dengan rupa baru blog Syira ni ^_^

Nak design blog anda cantik2 juga?
boleh berhubung dengan www.azhafizah.com. ^_^

Hasilnya pasti menarik tertarik dan harga yang ditawarkan murah :D
Jangan lepaskan peluang !

## terima kasih buat kawan baik Syira http://hello-dylavella.blogspot.com/
sebab dia yang mula2 dulu tolong buat blog ni :) jom follow blog dyla ! :D

25 comments:

Mia Liana said...

wah.... cantik ni..... pandai fizah buat..

sYiRa LoKMaN said...

KAK MIA : CNTIKK KANN...SYIRA MMG DR DLU SUKA HASIL KAK FIZA:D

no more love u in my life said...

jom baca blog hana kejap...ada cerita menarik....bg pandangan ye tntng ap yg hana tulis

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah Syira suka..Thanks banyak² Syira :)

Bahrain said...

Masih mengekalkan warna pink, cantik.

Asha Lya said...

bertambah cantik..bertambah femes la syira nnt :)

Akif Imtiyaz said...

Kerja tangan Fiza mmg cantik ..
Pendek kata tak rugi la sesaper yg berurusanngan Fiza ...
Manis jer ruper baru blog Syira ..semanis orgnyerr

cik kiera said...

Wahhhhh, serious. terbaikkk.... cantik dahh blog.... ^^

Wafi Remli said...

Lebih sedap dipandang mata

msredcheesecake said...

kalau fiza yg edit blog memang best kan... akk suka rumah baru ni...

Kathy R'bain said...

super,super,superb sweet..

Wan Maruzen Wan Husain said...

cantik sgt...

✿ Nasihahaha ✿ said...

makin cantik dan kemas blog yang berwajah baru ni...hihi sedap je mata memandang =D

Delimasari said...

ada perubahan - cantik
teringin juga tp xde yg sudi -

Nurulee said...

so pink. how cute. hehhe =D

Siti Hajar said...

Cantik! Hajar pun suka blog yang kaler pink. rase gurlish sikit :)

Cik Yaya said...

cantik blog syira.. ^_^ pink

Liza Licha said...

cantiknyaa.. subhanaAllah.. licha suka color dia soft je

Iola said...

cantik nya ^^

Zara Nurhaidah said...

cantek dan kemas seperti sblm nio. ngan wajah baru ni nmpk lebih cantek tauuuu .. bseri2 blog syira mcm owner ny jgk =D

Anizz Annisa said...

pink itu cute..mcm owner dye jugak..cute.. :)

Mimi Azirah said...

Dah agak mesti fiza buay...memg cantik...memg geng la kite.. pinkk

Amirah Su'aidah said...

design kak fiza memang superb, cun, awesome..

sYiRa LoKMaN said...

HEHE..RMAI YG SUKA PINK KANN..
HASIL DARI KAK FIZA MEMANG SUPERB ! SYIRA SUKA !
RAJIN RAJIN LA TERJAH SINI ^_^
BOLEH SELALU TENGOK..EHE

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dik Syira..makin cantik blog adik...suka akak tengok...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah