"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, April 21, 2014

Minggu yang sibuk.

Assalamualaikum
hye semua !

gambar orang berdoa berlutut Gambar Orang Berdoa Dalam Bentuk Kartun

Terima kasih buat semua yang sudi singgah blog picisan Syira ni.
Minggu ni Syira tiada di Ipoh, tetapi berada di rumah pakcik..teman mama jaga opah !
Sebelum ni opah memang dah tak boleh jalan, hanya mengesot je pun yang boleh.
Minggu lepas Opah Syira disahkan lumpuh bahagian kiri badannya, bahagian kanan je yang boleh gerak.
Sekarang ni opah hanya terbaring je kat rumah.

Minggu ni agak sibuk, so Syira kurang masa untuk berblog.
Jangan risau, Syira dah sediakan entry autopublish untuk anda !
So, rajin rajinlah datang sini dan tinggalkan jejak ye ^_^

InsyaAllah, bila Syira dah settle semua perkara, Syira akan terjah balik blog anda !
^_^

Maafkan salah silap Syira..
Doakan opah sembuh ye..masih ada harapan :)


##Jangan lupa join Giveaway April by Syira Lokman. [KLIK]
Tamat malam ini !


13 comments:

Eellee Nana said...

didoakan opah syira cepat sembuh aminn

Amir Khalis said...

semoga cepat sembuh :)

Nurul Atiqah Ahmed said...

All the best, syira. :)

Budak Kampung said...

smge opah sihat sokmo.flying kiss kat opah dri iman

zaza zehra said...

semoga opah cepat sembuh.. insyaallah.. :)

Wafi Remli said...

Hemisfera kiri

Zuhaira Nasrin said...

Semoga opah cpt sembuh dan terus tabah! :)

Lyaa Suriany said...

get well soon opah.

Ayu Zan said...

moga opah lks sembuh syira

Wan Maruzen Wan Husain said...

semoga opah cepat sembuh...

msredcheesecake said...

semuga opah sentiasa dlm lindungan Allah...

Nadia Johari said...

semoga opah cept sembuh

Zara Nurhaidah said...

take care syiraaa.. semoga urusan di permudahkn .. insyallah .. =)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah