"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, April 23, 2014

TAHNIAH ! Pemenang Giveaway April by Syira Lokman.




Review blog x 2 -Syira [KLIK]

http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/04/giveaway-april-by-syira-lokman.html
http://hadirasoul.blogspot.com/2014/04/giveaway-april-by-syira-lokman.html

TOP REFERRAL
Tapak iklan PERCUMA bernilai RM10 x1 -Syira [KLIK]

http://bielanaat.blogspot.com/2014/04/giveaway-april-by-syira-lokman.html


alhamdulillah !
TAHNIAH SEMUA !
Pemenang sila berhubung dengan sponsor anda ye :)
Klik je link sebelah nama sponsor tu :)

Nama :
Link entry:
Hadiah yg dimenangi:

Yang tak berjaya,jangan sedih..nantikan Giveaway dalam bulan Mei pula ^_^
Terima kasih buat semua peserta dan para sponsor yang baik hati :)

## Tarikh akhir untuk menuntut hadiah ialah 28 April 2014.
Selepas tarikh itu tidak akan dilayan :)

24 comments:

♔ Ryna Luvie ♔ said...

Tahniah pemenang ^^

Mohd Ghazali said...

menang review blog? nak review psl apa? haha. syukur. hoho

Sally Yatiey said...

Alhamdulillah..

ismi shahida said...

heeee .... happy! nme blog tertera .. tme ksih sis syira :)

Ira Ceri said...

Alhamdulillah ^^ terima kasih =)

Kaqyonk Fauzi said...

Alhamdullilah.. dapat hadiah misteri dari Sis Nadhirah :) tq ya

Cikgu Norazimah said...

tahniah kepada pemenang ..CN takde luck ler kali ni..hehe

azman Arsad said...

alhamdulillah menang topup

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Tahniah bagi para pemenang..

dilakhir said...

alhamdulilah rezeki dekat sini :)

Akif Imtiyaz said...

Selamat Malam Syira..
TAHNIAH semua..

Sally Samsaiman said...

Tak kena pulak nama..hehehe... ;)

Syiera Firdaus said...

Alhamdulillah terima kasih syira

Budak Kampung said...

tahniah2...iman pon mnang la heheh

Nurul Huda said...

Alhamdulillah .. Trima kasih sis syira ^^

Anizz Annisa said...

alhamdulillah menang.. :)

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Tahniah kepada semua pemenang (^^,)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Tahniah kepada semua pemenang ...

Oh Tidak !!! Nama saya takde ... Sob... Sob...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum syira. wahh taniah buat pemenang semua. bestnya, murah rezeki kalian ~~~

Aireyn Ashra said...

Tak menang . Huhu Tahniah kpd pemenang :)

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah semua pemenang :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Tahniah kepada semua pemenang :)

Zara Nurhaidah said...

TAHNIAH smua =D

Wafi Remli said...

Tahniah kepada pemenang dan sponsor

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah