"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, April 15, 2014

TAWARAN ! Sewa Tapak iklan,Review blog,produk dan sebagainya.

Assalamualaikum
hye semua !

Siapa nak beriklan banner atau review produk or bisnes kat blog ini , murah je :D 


Sewa tapak iklan = RM 10 sebulan
Review blog + promote di twitter and facebook = RM 10
Review produk + promote di twitter and facebook = RM 30

*HARGA bergantung pada permintaan semasa .. terima kasih :)

11 comments:

Akif Imtiyaz said...

Wahh..TERBAIK la Syira..Lps ni mudah2an ramai ygnak beriklan kat blog Syira ..Semoga terus maju ya ..

Wafi Remli said...

Dah buka pengiklanan sekarang, nampaknya bergerak ke satu tahap yang lebih baik

sYiRa LoKMaN said...

Akif : kalau akak nak pun boleh..hehe..
mudah2an ada yg nak tlg syira kumpul duit..hehe

wafi : alhamdulillah, bergerak sikit2 :)

Azura Aziz said...

Alhamdulilah, syukur..

salam kenal dr Alycia.. dtg dr blog Azhafizah ;)

Wan Maruzen Wan Husain said...

wah....oklah tu...ramailah nak letak iklan nanti.

Zara Nurhaidah said...

wahhh.. semakin maju ke hadapan yaa syiraa.. all the best ! =D

Mimi Azirah said...

Memang murah

Amirah Su'aidah said...

tengah nak siapkan 2nd blog and banner .. fuh fuh ... hope sempat dapat tempat la .. karang penuh pulak kan

sYiRa LoKMaN said...

BUAT MASA NI SYIRA TAWARKAN HARGA YG MURAH !
JANGAN LEPSKAN PELUANG.. ^_^

Azhafizah Md Nor said...

Thanks syira..selamat beriklan semua :)

Yun Sing said...

All the best :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah