"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, April 4, 2014

Perhatian buat pemenang GA 2014 !

Assalamualaikum
hye semua !

Pemenang Giveaway 2014 by Syira Lokman dan tuntut hadiah ?
Esok hari terakhir ya, dan selepas tarikh itu tidak akan dilayan, sian sponsor nak tunggu lama2.



Buat pemenang bloglist dari Syira cuba tengok bahagian kanan blog ini, ada tak link blog anda?
Syira dah masukkan 2 hari lepas tapi tiba-tiba hilang pula...
Tadi tengok semula, kejap ada kejap tak ada..tolong check ye, if ada apa2 beritahu syira segera :)
Syira tak sihat lagi ni..maaf ye..

##Sesiapa yang menang hadiah dari Syira, hadiah akan diberi selewatnya 7 April 2014..
harap sabar menunggu .
Maaf atas kesulitan :)


4 comments:

Kathy R'bain said...

tahniah semua..

Noor Hanim Abd Halim said...

dah syira.. tq syira and sponsor :)

Eimma Esmail said...

cepat2 claim.. karang melepas...syang je

Wafi Remli said...

tak tahulah apa masalah yang dihadapi sekarang, kadang2 tu tak terduga

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah