"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, April 6, 2014

Pencarian sponsor !

Assalamualaikum
hye semua :)

Syira sedang mencari sponsor untuk Giveaway yang akan berlangsung pada bulan April (berlangsung selama seminggu sahaja) dan Mei (berlangsung selama sebulan) ini.
Sesiapa yang nak sponsor boleh PM facebook.
~Nyatakan~

Nama :
Link blog :
Barangan yang ingin disponsor :
Bilangan :
Sponsor untuk bulan :
Syarat : ( 2 sahaja)


syarat untuk Klik iklan tidak diterima, maaf :)

## ada sesiapa baik hati untuk bagi cadangan nama giveaway yang akan dibuat nanti ?
boleh share di ruangan komen ..tq ! :)

11 comments:

Akif Imtiyaz said...

Wahh Rajin Syira Buat GA ...
Good Luck Syira ...
Nak Letak Nama GA Apa Yerr ??
Ok Akak Cadangkan ...
''GIVEAWAY SUKA SUKI SYIRA LOKMAN''

Eimma Esmail said...

mauuuuu......

Nao Mei said...

Semoga berjaya pencarian nya dik

tiey smilez said...

Good luck Sis. Kalau ada rezeki lebih insha'Allah Tiey sponsor :)

Liniey Nor said...

yg bulan 4 tu kalo review blog trima x :p

sYiRa LoKMaN said...

apa sahaa syarat diterima kecuali klik iklan ye :)
tetapi syira akan pilih sbb nak 10 sponsor shja.. :) tq

obat pelangsing herbal cepat ampuh said...

saya ikut motivasi saja

misz sheyla said...

biasa yang jadi malas join GA sebab banyak sgt syarat kena follow...semoga berjaya dpt sponsor..

Wafi RA said...

Berkeinginan untuk sponsor, tapi takde idea nak sponsor apa. Buat lambat macam ni rasanya dah cukup kuota dulu kot

Azhafizah Md Nor said...

wahh ada giveaway lagi..semoga berjalan dengan baik semuanya ye.

Wan Maruzen Wan Husain said...

Rajin Syira Wat GA

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah