"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, April 25, 2014

HUNNY SHAWL ! Butik pakaian dan hijab buat muslimah.

Assalamualaikum
hye semua !

Kini muslimah makin bijak bergaya.
Ingin kelihatan cantik namun masih menutup aurat !

Anda sedang mencari pakaian muslimah dan pelbagai rekaan tudung yang menarik?

Buat peminat butik online, kali ini Syira ingin mengajak anda untuk shopping di Hunny Shawl.


Butik Hunny Shawl telah didaftarkan dengan no Pendaftaran SSM: 002297968-K.

BUTIK HUNNY SHAWL menyediakan pelbagai jenis tudung beraneka corak dan pakaian yang terkini.
Hunny Shawl bukan sahaja menjual tudung yang pelbagai, namun Hunny Shawl turut menjual pakaian buat muslimah yang ingin kelihatan cantik dan menawan walau ringkas.
Ciri-ciri pakaian yang dijual memenuhi keperluan dan gaya muslimah ketika ini.


Tak perlu risau jika sukar mendapatkan tudung labuh kerana di Hunny Shawl ada boleh memilikinya :)

Hunny Shawl merupakan butik online yang menjual pakaian muslimah dengan pelbagai warna ceria dan menarik !
Setiap kali membuka laman ini,pasti anda akan rambang mata dengan pelbagai corak menarik dan warna-warna yang ceria ! :D
Syira pun teruja !





Buat yang suka kelihatan menawan dan manis bak puteri , di Hunny Shawl anda boleh mendapatkan pelbagai rekaan dress yang terkini dengan warna-warna ceria !
Inginkan warna-warna lembut seperti warna pastel ?
di Hunny Shawl juga anda boleh mendapatkannya !


Rekaan pakaian di butik Hunny Shawl ini menggunakan pelbagai jenis kain yang sesuai dengan cuaca di Malaysia serta berkualiti seperti chiffon, cotton dan lycra.  
Kain yang lembut,beralun dan tidak panas menjadi keutamaan dalam setiap pakaian yang dijual.




Bukan itu sahaja, Hunny Shawl turut menjual jubah yang elegan buat muslimah yang ingin tampil ekslusif namun masih menutup aurat !


Pasti anda tertanya-tanya tentang harga yang ditawarkan?
Jangan bimbang tentang harga !
Sekiranya di butik-butik lain anda hanya boleh memilikinya dengan harga ratusan ringgit, tapi tidak di Hunny Shawl , kerana anda boleh mendapatkannya dengan harga dibawah RM100 TERMASUK postage :D

Apa tunggu lagi?
jom shopping ! raya pun nak dekat ni..hehe..

Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank & CIMB.

Selamat bershopping!!!

 Whatsap - 012-4511126.

16 comments:

Asha Lya said...

salam syira..memang cantik & menarik..warnanya pun ceria

dilakhir said...

serious cantiknye :)

Liza Licha said...

wah cantikkk :) tapi liza tak pandai pakai shawl

nurdani said...

cantik-cantik!

Azhafizah Md Nor said...

cantiknya shawl dan dress tu :)

Huny eda said...

cantik..tutup aurat seperti wanita solehah

Yun Sing said...

Cantiknya :)

Aimi Farhana said...

cantiknya!!!

Zara Nurhaidah said...

kak Zara xleh laa kalo tgk baju2 kat on9 ni.. cnfirm nak beli ~~~~~~

Mas Zull said...

assalamualaikum syira...cantik2 la baju n shawal ni...:)

Norhasniza Khalid said...

cantiknya ...

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Seriusss cantikkk! ya Allah, rasa nak beli je sekarang. Nak usya sekejap.

Nadia Nisa said...

Camne nk pakai mcm SCS 05

sYiRa LoKMaN said...

jom la shopping ! cakap anad tahu dari blog syira lokman...insyaAllah dapat diskaun lagi ^_^

hehehee..
kalau nak tutorial cara pemakaian tudung tu pm je butik hunny shawl :)

HafiyyahIrdina said...

Assalam sis , dress yg paling first tu available lagi tak ?

sYiRa LoKMaN said...

tanya kepada pemilik online shop ni ye..klik je link dlm entry :) thanks

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah