"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, April 14, 2014

Blog-Blog Remaja Malaysia 2014.

Assalamualaikum
hye semua !

HASRULHASSAN™

Siapa yang tak kenal dengan Abang handsome Hasrul Hassan, pemilik blog hebat www.hasrulhassan.com. :D
Baru-baru ini beliau buat satu entry berkaitan blog-blog Remaja Malaysia 2014 dan Blog Syira Lokman turut tersenarai ^_^

TERIMA KASIH ^_^

Syira remaja oke..20 tahun 21/5 ni..hehe..masih muda.
Syira akan perbaiki setiap penulisan Syira dan diharapkan agar apa yang cuba disampaikan difahami serta memberi manfaat kepada setiap yang menilai :)

Senarai Blog-Blog Remaja Malaysia

27 comments:

mOoN IzzaN said...

tahniah remaja.. hehehe. :D

Farah Waheda Wahid said...

wah tahniah syira kerana telah tersenarai...

Akif Imtiyaz said...

Wahh Tahnioah Syira ..HH tu hehehe

Cik Oren said...

Tahniah.. :)

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Tahniah. Semoga Syira akan jadi blogger yang berjaya & terkenal...silap2 jadi blogger selebriti ke nanti...hehe. Amin~
Levi's KEEP COOL.TQ.

✿ Nasihahaha ✿ said...

congratess sis.. :D

Wan Maruzen Wan Husain said...

tahniah syira..

HASRUL HASSAN said...

Terima kasih sebab berikan backlink pada blog saya ye syira ... appreciate it.

Nao Mei said...

tahniah dik :)

Aimi Syafiqah said...

You've got a nice blog. Keep on bloging :)

*Kita suka pink! Hee^^

nabella said...

kak shieraa,tahniahh taww ! untungg lahh how i wish i can be like youu hehehe happy blogwalking :)

Nur Madihah said...

wow, tahniah.. Balqis azhar? hehe, kawan sekolah rendah lah!

Sukma Haron said...

wah...tahniah syira...

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Nurul Atiqah Ahmed said...

hai syira!

kita geng! heeeee

Wafi Remli said...

Patut la ramai maintain je trafik walaupun tengah bercuti, rupanya ada backlink dari sini...terima kasih

Lieya Von Jay said...

tahniah :)

sYiRa LoKMaN said...

TAHNIAH JUGA SEMUAA :)

Mia Liana said...

untungnya... di review oleh HH...

Azhafizah Md Nor said...

Congrats again masuk dalam list entry blog Abg HH :)

msredcheesecake said...

ala... nama akk takde lah... tak remaja ke? hhee

Zara Nurhaidah said...

cayaa laa ! =D

nazri hatsof said...

semua blog hebat2...
Ni promosi melancong Airasia.Jangan lepaskan...

http://nazribcm2012.sharethisstory.net/my-852398-5736

harris said...

Jom buat pendapatan sampingan...boleh join saya di -

https://wadiahtrading.com//index.php?refer=tradeduit

Duduk diam je...tunggu je duit masuk tiap-tiap minggu...
Lepas Join nnti sy mesej di Handphone..

harris

Mohd Hakim Faiz said...

Good luck to you..

sue said...

salam perkenalan syira..masih muda remaja..good luck dlm apa jua bidang

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah