"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, April 13, 2014

Emergency Case.

Assalamualaikum
hye semua :)


Dah 3 hari Syira tak update blog,
segala urusan di blog akan ditangguhkan buat seketika sebab ada masalah kecemasan.
Memang cemas bila awal pagi dapat berita bahawa opah syira dimasukkan ke wad. 
Maaf sebab terpaksa meninggalkan blog tanpa entry autopublish, dah memang tak sempat nak buat ..

opah syira disahkan mengalami lumpuh sebahagian (kiri) .
Doakan ye. Mungkin selepas ini setiap hujung minggu akan kurang uruskan blog sebab nak teman mama jaga opah.
Maaf ye :)

## Giveaway April tetap akan berjalan namun tarikhnya akan diberitahu kelak,  maaf atas kesulitan.

15 comments:

Zaza said...

Semoga opah syira cepat sembuh.. Insyallah semuanya akan OK..

Dina Ibrahim said...

be strong girl!

Ann Ishak said...

semoga opah syira cepat sembuh

Aimi Farhana said...

cantiknya blog dia... i like :)

Nur Inani said...

semoga opah syira cepat sembuh :)

Kathy R'bain said...

moga opah syira segera sembuh..sweet je muka baru blog ni,dah teka ni air tangan sis fiza..hehehe..

Aya said...



Lumpuh? adakah kena stroke? apa-apa pun semoga Opah Syira cepat sembuh..

Akif Imtiyaz said...

Semoaga Opah Syira cepat sembuh ya ..

Nurfaezah Abdullah said...

semoga opah syira kembali sihat Aamin :)

Eellee Nana said...

didoakan opah syira cepat sembuh, aminn

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Semoga Opah Syira cepat sembuh yer.

Wan Maruzen Wan Husain said...

semoga opah Syira cepat sembuh

Azhafizah Md Nor said...

Semoga Opah Syira baik baik je dan cepat sembuh..aminn

msredcheesecake said...

Bismillahi syafi... semuga Allah beri kesembuhan dan kesabaran

Zara Nurhaidah said...

semoga smua nya baik2 sja.. dan harap kluarga syira tabah mhadapi ujian ni.. insyallah

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah