"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, April 2, 2014

Promote Blog !

Assalamualaikum
hye semua !

Seperti biasa, sesiapa yang tinggalkan link di page Blog Syira Lokman pasti akan dipromote.
Terima kasih semua ! jom terjah blog awesome di bawah ^_^


  1. http://vidolaaa.blogspot.com/
  2. http://www.linieynor.com/
  3. http://ayielifememory.blogspot.com/
  4. http://noorhanim94.blogspot.com/
  5. http://imashue.blogspot.com/
  6. http://ku-muslimah-biasa.blogspot.com/
  7. http://ceriteracintadia.blogspot.com/
  8. http://kisahhidupteto.blogspot.com/
  9. http://missnadia26.blogspot.com/
  10. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/

##Sesiapa yang belum tuntut hadiah GA 2014 by Syira Lokman. Sila tuntut segera sebelum 6 April 2014.


15 comments:

nor ainza said...

wahh lain kali nak tinggalkan juak lah link blog hehehe taniah semua

Akeyla Azmi said...

qila blogwalking :D <3

Ida Yuni said...

Wah..bagusnya ada bagi reward camni...=)
Nway..jom support GA ida.. http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

Akif Imtiyaz said...

Wahh bagus la camni ..TERBAIK la Syira..

Wafi Remli said...

Selalu terlepas nak dipromote di blog femes macam ni

Nao Mei said...

Banyak blog yang nak dipromosi

Syiera Firdaus said...

datang jemput

http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

hadiah
-bawal rose
-produk herbalife
-BAP cap
-topup

dan banyak lagi!!

Adinda Baizura Mazlan said...

Eh, nak jugak :)

Sally Yatiey said...

Jom terjah ;D

Nurfaezah Abdullah said...

happy blogwalking semua :)

Naniey Jemiey said...

nak jugak.... upsidesdown.blogspot.com ....hihihi

Zara Nurhaidah said...

Jom terjah ! =D

Eimma Esmail said...

alhamdulillah, tersenarai jugak... hehhe

Azhafizah Md Nor said...

dah ade link ni lebih senang berblogwwalking :)

Zara Nurhaidah said...

yeayyy ! jom terjah =D

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah