"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, April 30, 2014

Blog Review #Pemenang GA April by Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua !

Alhamdulillah,hari ini masih berkesempatan untuk tunaikan janji :)
Syira nak review pemenang GIVEAWAY APRIL BY SYIRA LOKMAN ^_^

Mama Darwiish

Blog yang simple tapi padat !
itulah kelebihan blog mama darwiish !
Setiap kali melihat blog blogger lain pasti latar belakang blog terhias dengan pelbagai design ynag berwarna-warni.
Namun kali ini berbeza dengan blog mama darwiish kerana beliau hanya menggunakan latar belakang blog yang berwarna putih !
cukup simple, susunan widget di blog kemas dan loading pun laju..
tak de la jenuh kome nak tunggu ye dak ?
hehe..

cakap je nak apa?
masuk je ke blog ni macam macam ada :D
tutorial,tazkirah,resepi,hal keibubapaan,novel,contest,tips,review dan macam-macam lagi :D
Menarik ! ^_^
nampak tak header atas tu? haa..tu la header blog mama darwissh..sekiranya ada apa-apa urusan, email je ^_^

              Hadirah Syakirah Soul...

blog yang kedua milik Hadirah Syakirah !
sedap nama :D
sama seperti mama darwiish..
background blog berwarna putih menjadi pilihan dan diselit dengan unsur pink yang menawan ! hehe..
cantikk..
mula berblog sejak tahun 2013 ,gadis manis ini berusia 20 tahun !
eh..kita sebaya la ? sepp sikit ! ..hehe
..tak banyak widget pun yag diletakkan di blog beliau !
cukup apa yang perlu !
Macam-macam info menarik boleh kalian peroleh dari blog beliau and yang paling best, tuan blog ni rajin join giveaway ^_^
Hadirah Syakirah ni masih baru menjadi blogger :D
Jom ramai2 support beliau !


tahniah kepada semua pemenang GIVEAWAY APRIL !
Giveaway- Birthday Syira Lokman dah mula..jom join !
banyak hadiah menarik tauuu ^_^


6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tahniah diucapkan kepada mereka yang telah di-review....

Akif Imtiyaz said...

tAHNIAH ..

Sally Samsaiman said...

pernah berkunjung kat blog dorang..hehehe :D

husna zahidi said...

mama darwish dah pernah jejak.. yg satu tu belum lg..hehehe..

Hadirah Syakirah said...

Terima kasih Syira. Happy sangat :)

wawaabdhadi said...

Tahniah. :)
Syira, sy tag awak join GA ni, jum join. hihi
http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/04/2nd-anniversary-blog-giveaway-by-momoy.html

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah