"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, April 23, 2014

Hubungi Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua !


Other than URL given, I do not own any other social media network.
Kalau ada pertanyaan, nak minta tolong atau nak Syira review produk, online shop, butik, tolong kumpul sumbangan/derma atau sebarang urusan, please add fb, follow twitter atau pun email je :)
insyaAllah i will help you :)
* Syira lebih aktif di fb !


Jangan sibuk mencari kesempurnaan bila diri sendiri masih tenggelam dalam kekurangan. 
Kesempurnaan itu tidak akan pernah menjadi milik manusia tetapi 
hanya milik ALLAH :)


### Saya menulis untuk diri sendiri, 
untuk orang lain, 
kamu, mereka atau sesiapa sahaja :)
moga bermanfaat !
Bersama sebarkan kebaikan dan kasih sayang ^_^

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ok nanti akak nak cari syira akak email yer...he he he...

Aimi Farhana said...

lamanya i tak terjah kat sini.. wah, blog dah berwajah baru. gempak seh u punya style... hahha. love pink!!

Zara Nurhaidah said...

assalammualaikum syiraa.. waahhh.. kalo kak zara ada produk kan best.. bleh sewa ngan syiraa.. tp setakat ni Zara xda juala apa2.. huhuhu. tp nnti Zara tnya kawan2 yg ada jual2 ni.. mana tau dorg bkenan.. tapak sewa yg syira sediakn ni pun bpatutann =D

Budak Kampung said...

cewah tahniah masuk dalm metro

Akif Imtiyaz said...

Insyaallah pasti ramai yg nak beriklan nnt..

Wafi Remli said...

Baru perasan, cantik ranking alexa blog ni hari ni: 1994

Ada makna di sebalik nombor.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah