"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, April 8, 2014

Menang Giveaway Birthday Akiff.

Assalamualaikum
hye semua !


Sekarang ni mood nak update blog mula hilang, idea kering..
sedih rasanya..
tapi kesedihan itu diatasi hari ini apabila Syira merupakan salah seorang 

Alhamdulilah...rezeki lagi kali ini, 
dapat t-shirt tapi still fikir nak letak gambar apa ye kat t-shirt tu?

Tak apa, masih ada masa untuk berfikir SEBAB tarikh akhir email ialah 30 April 2014. 
Yang dah join tapi belum tahu menang ke tak klik sini.

Tahniah kepada semua ^_^


11 comments:

Wafi RA said...

Eh, blog berwajah baru ek

Nurfaezah Abdullah said...

tahniah syira menang GA :D

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Syira

Siti Hajar said...

Tahniah Syira. Serononya banyak menang giveaway ;)

msredcheesecake said...

alhamdulillah rezeki... tahniah yea dear..

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Syira..sentiasa murah rezeki :)

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Wan Maruzen Wan Husain said...

Tahniah..

Maria Firdz said...

Tahniah syira..

Mia Liana said...

congratttssss ya syira... (^_^)

Zara Nurhaidah said...

alhamdulillah.. rezeki yg tsembunyi di sebalik ujian yg syira lalui.. =) jan moody2 tauuu

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah