"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, April 1, 2014

Pengomen Tegar- Mac 2014

Assalamualaikum
hye semua :)


  1. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
  2. http://wafiremli.blogspot.com/
  3. http://www.azhafizah.com/
  4. http://imashue.blogspot.com/
  5. http://mr-mrshafiezy.blogspot.com/
  6. http://msredcheesecake.blogspot.com/
  7. http://www.bubblynotes.com/
  8. http://lorong-cinta.blogspot.com/
  9. http://ceritamayapersada.blogspot.com/
  10. http://coretanuntukakudiadankamu.blogspot.com/


Tahniah buat yang berjaya kekalkan kedudukan dan 
all the best buat "jejari runcing" yang baru,,hehe
Seperti biasa, link blog di atas akan dimasukkan dalam bloglist !
3 yang teratas bakal direview dalam minggu ini :) tunggu ye ^_^


Terima kasih kepada semua yang sudi singgah and tinggalkan komen di sini :)
Terima kasih juga buat silent readers :)

Kadang Syira sendiri tak sempat nak terjah semua blog ..maaf ye :)
Maafkan salah silap Syira sepanjang berblog ni and insyaAlah Syira akan cuba menulis entry2 yang lebih baik :)


19 comments:

Adinda Baizura Mazlan said...

Tahniah pada semua Jejari Runcing....
*tengok jari* oh, nampaknya belum cukup runcing lagi... huhuhu

Shark Kay said...

tahniah buat mereka yg rajin

Asha Lya said...

tahniah semua..mereka memang blogger ug rajin

Farah Waheda Wahid said...

eh eh, akak tersenarai? thank you syira... In Shaa Allah, selagi termampu akan cuba sedaya upaya untuk terus berkunjung ke sini...

msredcheesecake said...

eh..ada nama akk..hhee...congrats to all

Wafi Remli said...

Bakal direview? Waa, teruja

♥ Nana BamBam ♥ said...

rajin depa komen naaa..

Ainim Suju said...

wow..tahniah semua

zaza zehra said...

tahniah pada semua.. :)

Affy Afiqah said...

tahniah semua :D

ika nak jemput join GA ika, harap sudi join :)
http://haneulafiqah.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html

Bahrain said...

Tahniah buat mereka.

Eimma Esmail said...

Ala....ckt je ag...hehe

Eimma Esmail said...

Ala....ckt je ag...hehe

Amanda Suria said...

tahniaha buat semua....

MiaLovetto ^^ said...

Jejari runcing. hehe

Akif Imtiyaz said...

tAHNIAH sEMUA ..tQ sYIRA ..wAHH NAK REVIEWW TAK TAHAN NIE ..NAK NAK NAK HEHEHEHE ...

Maria Firdz said...

Tahniah semua.. Diorg mmg yg terbaik..

Zara Nurhaidah said...

Trima kasih syira. =)

Azhafizah Md Nor said...

tahniah semua..sorry lama tak menjadi jejari runcing lately..busy =_=..thanks anyway syira

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah