"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, March 28, 2014

Pemenang GA 2014 by Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua :)

Masa yang dinantikan telah tiba.
Mesti dup dap dup dap hati tak sabar nak tahu menang ke tak kan ?
hehe..sabar..

jom lihat siapa yang kena :D


Semua peserta akan disenaraikan dan anda boleh gunakan list untuk blogwalking.


Bloglist x 10 (sepanjang bulan April dan Mei tahun 2014) [SYIRA]

Tudung x 3 [DALEELA]

Topup RM5 x 3 [GHAZALI]

5. Lukisan x 1 [NURDANI] 
*pemenang WAJIB bagi gambar yang menutup aurat.

Bloglist x 3  [CHE DYLA]

 Keychain x 2  [CHE DYLA]

Domain dot com (selama setahun sahaja) x 1 [AZHAFIZAH]

Kupon rebate pembelian satin skinz rm50 x 5 [ALIYAH]

Novel x 2 
*pemenang boleh minta nak novel apa [SHADHIRA]


Hadiah Misteri untuk TOP REFERRAL x 2 [SYIRA]
  1. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/giveaway-2014-by-syira-lokman.html
  2. http://justforfund.blogspot.com/2014/03/giveaway-2014-by-syira-lokman.html


Tahniah kepada pemenang ! Syira siap bagi link untuk memudahkan anda !
sila tuntut hadiah segera ye :) klik je nama sponsor tu ^_^

nama:
link entry:
hadiah:
*apa apa maklumat tambahan sila berhubung dgn sponsor :) tq !


Maafkan salah silap Syira ^_^

Terima kasih sudi join, Terima kasih sponsor ! ^_^

Tarikh akhir tuntut hadiah : 5 April 2014 :) 
selepas tarikh itu tidak akan dilayan :)


25 comments:

Eimma Esmail said...

tahniah kepada pemenang ;)

shahida rahim said...

alhamdulillah dah pm syira

shahida rahim said...

alhamdulillah dah pm syira

shahida rahim said...

alhamdulillah dah pm syira

Fatin Najwa said...

Tahniah winner :)

Mas Zull said...

assalamualaikum syira...tahniah buat pemenang...;)

Sally Yatiey said...

Alhamdulilah :)

Amir Khalis said...

tahniah semua :D

Akeyla Azmi said...

wah wah wahhh :O
congratulations semuaaa :D :D hihihi

Liniey Nor said...

Assalamualaikum.

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)

Siti Zara Nurhaidah said...

Assalammualaikum syira.. wahhh.. dah kluar result ! Yeayy.. alhmdulillah ada nama blog zara si situuu trima kasih syira dan sponsor. Siap ada llink lg, mmudahkb kmi nak claim. . Hehe. Thnks again syira =D

Park Ah Ra said...

alhamdulillah menang keychain :) terima kasih ya :)

Isya PurpleZ said...

alhamdulillah. dapat bloglist.. thank you!!

sYiRa LoKMaN said...

tahniah semua ! cepat tau tuntut hadiah..nanti sponsor lari..hehehee

Hana Jalil said...

Ahamdulillah.. done PM akak :)


Tahniah untuk semua pemenang

msredcheesecake said...

tak perasan pungumuman ni... alhamdulillah..hhee

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah ..Tq Syira ..
Tak sangka menang jugak kat sini ..
Ok nanti akak PM Fiza ..Tq Tq Tq

Precious Cla said...

Tak menang. Tahniah to all winners :)

Cikgu Norazimah said...

alhamdulilah, ada gak memang, thanks yer ;)

Akif Imtiyaz said...

TAHNIAH UNTUK SEMUA YANG TELAH MANJAYAKAN GA NIE ..DAN TANHNIAH SEKALI LAGI UNTUK SEMUA YANG TELAH MENANG ..

jamian sarif said...

tahniah buat pemenang dan pengalah..hihi

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... mng dr sponsor yg sama... hehe

Noor Hanim Abd Halim said...

alhamdulillah.. menang~ thanks syira, thanks sponsor ... semoga kalian dilimpahi rezeki yang lebih banyak. aaamiin ^_^

Mama Darwiish said...

Alhamdulillah..menang tudung...terima kasih syira, para sponsor dN semua kengkawan....

Wan Maruzen Wan Husain said...

tahniah pada pemenang

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah