"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, January 6, 2014

MENANG Pencarian Bloglist dan Review Blog by Cik Lyeen.

Assalamualaikum 
hye semua !

Alhamdulillah..


rezeki lagi :) Kali ni MENANG Pencarian Bloglist dan Review Blog by Cik Lyeen.
Tak sabar nak tunggu hadiah ! hehe..
Jom tengok blog kowang terpilih tak ?? [klik]
Dah tengok tu..jangan lupa blogwalking sekali ye ^_^



Sebelum ni dapat surprise [Giveaway Cik Hawa] [Segmen Sekejap Shad] n [azhafizah.com] tapi tak ada masa nak buat entry..maaf ye :) klik je link oke ^_^

##Anda rajin ? nak hadiah lagi gempak ? jom [klik sini]


12 comments:

Nao Mei said...

Tahniah dear...untungnya...:)

aswa leyla said...

tahniah syira

zacky786 said...

waaa untunglaa...

aniswany lazim said...

tahniahhh ^_^

ANa Ahmad said...

perh... menang tuu.. tahniah3 hehe

KY Atie said...

Assallamualaikum....wah tahniah, jadikan ini semangat untuk terus berblog OK hahhaha

Fakhruru said...

hahaha!! jauh lgi pjlnan tuan beLog nk msk mstrchef tue =p

btw thniah

Nurul Faiz said...

tahniah syira :)

Liza Licha said...

selamat bersegmen ye

Nurfaezah Abdullah said...

some lucks in new year ^^

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Syira!

deno said...

tahniahhh!!!

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah