"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, January 13, 2014

Giveaway Birthday Azhafizah.

Assalamualaikum
Hye semua ^_^
klik banner utk join atau [klik sini]

Hadiah dan pemenang yang akan dipilih : 

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]


Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper




Jom join ramai ramai baru meriahh ! The more the merrier..hehe


23 comments:

Azhafizah Md Nor said...

Terima kasih join Syira.Fiza dah send wallpaper kat email tapi failed.boleh bagi email yang valid x.tq syira.All the best!

Liza Licha said...

all the best ye Syira

detik ilham said...

salam

jom singgah blog saya. saya orang baharu dalam dunia blog ini. sempena pembukaan blog saya. pelbagai hadiah menarik saya sediakan. siapa cepat dia dapat. cepat sebelum terlambat www.detikilham.blogspot.com

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih ye semua..keep support ! ^_^

Dzureen Darwis said...

goodluck :)

Aniq Bukhary said...

Selamat bersegmen.. :)

ct aman said...

dr ga yang same..btw good luck ya!^__^

http://ctamanaqim.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

fiqah hamed said...

Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah..tq semuaaa ^_^ syira tengah blogwalking ni

Free Just 4 U said...

Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html/

sYiRa LoKMaN said...

hhehee...terima kasih ye semua :)

ummiaisys said...

salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

Budu Bilis said...

Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

Oshin Kecik said...

oshin menyinggah kejap....

good luck !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

Salam Yahya said...

gud luck....join sama

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih semua...tinggalkan link di page syira..lebih mudah nak follow balik ^_^

Delimasari said...

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com

Kisah Si Dairy said...

salam...
singgah dari segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
good luck ye!!

Noor Najwa said...

dri ga yg sama...
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

Stiawer Rasau said...

Cantik sangat blog awak ni....

welcome to my blog :
stiawerrasau.blogspot.com

sYiRa LoKMaN said...

thanks siinggah sini :) all the best ya :D

Wafi Remli said...

Tau tak? Pemenang dah diumumkan, Syia dah menang sebagai top referral kedua! Tahniah!

N.A.T said...

Tahniah!!
Top Referral!!

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah