"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, January 14, 2014

Siapa nak HADIAH PERCUMA ?

Assalamualaikum
hye semua !

Nak dapat hadiah free tak ?

-
-
-

Syira nak ajar ni, hehe..senang je..

jom join GA/Segmen yang super duper awesome ni !
Mudah !
dapat hadiah ! 
dapat kawan baru ! 
dapat tambah followers !
..kan best ^_^


Syira anjurkan :

  • Pencarian Bloglist Bulan Februari/Mac 2014. [KLIK]

Syira sponsor :

  • February Special Giveaway by Humai, Iera & Fasihah. [KLIK]
  • First Giveaway by Sarah's Story. [KLIK]
  • First Giveaway by Stifazara. [KLIK]
  • Special Giveaway 2014 by ainruslee & hanazakaria.[KLIK]


Syira join :

  • Giveaway World Hijab.[KLIK] *new
  • Giveaway CNY by Dedeq [KLIK] *new
  • Review Blog Bersama Fara.[KLIK] *new
  • Opzzpinky GA 2014 by Sharina. [KLIK] 
  • Pencarian Bloglist by Fiona Ellallynx. [KLIK]
  • Kempen dan Segmen Blogger Berselawat. [KLIK]
  • Giveaway Birthday Azhafizah.[KLIK]
  • Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih. [KLIK]
  • Super Duper Awesome Giveaway by Hannan. [KLIK]


banyak dah Syira bagi ni ^_^
cara mudah nak dapat hadiah free :D jom la join !


10 comments:

Cikgu Norazimah said...

Cara paling senang bw gak ! Smbil2 bw leh dpt hadiah ;)

Wafi Remli said...

Banyaknya...

marlina sahar said...

insyallah ibu join. bnyknye hadih free. smpai tak terklik..hehee.. ibu follow u back.

Sukma Haron said...

wah...best nie......

are'na said...

tq diatas perkongsian syira

Azhafizah Md Nor said...

wahh banyak ni..Thanks syira share :)

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih semua..jemput join tau ! ^_^

sha dhira said...

all the best.. banyaknya join giveaway.. rajin2.. hehe

sYiRa LoKMaN said...

sha : aah..join tanda sokongan..hehehe

Dzureen Darwis said...

wah banyaknya

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah