"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, January 13, 2014

Illustration Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua !

Syira nak tunjuk illustration yang comel ni..

tadaaa !!


comel tak illustration ni ? hehe..
terima kasih Nurdaniub :)
Syira suka sangat sebab setiap inci diperincikan dengan seperinci inci nya..haha
nampak tak ayat tu cam mana..
kira dahsyat and kreatif la Nurdaniub ni..
corak halus halus pun boleh tiru sebijikkk !
best dear ^_^



kowang berminat nak illustration yang comel comel ni?
boleh pm Nurdaniub atau Nurdaniub-page. ^_^

## abg Syira masih di wad lagi....
semalam Syira pula demam, risau denggi juga, nasib baik hari ni dah oke..alhamdulillah..
doakan ye :)


11 comments:

sha dhira said...

wahh.. serios terperinci.. teliti orang yang buat ni.. cantek. serious. May Allah ease everything..

Asha Lya said...

alala comelnya..pandai btl dia buat.sebiji

N-fiq :D said...

Comell laa :)

dyla atsuya said...

serius sebijik..kreatif betul,suke la...

Wafi Remli said...

Semoga cepat sembuh..

Nurfaezah Abdullah said...

wow! she is so talented. nice piece of art :)

sYiRa LoKMaN said...

memang sebijikk...gambar ni syira resize semula..kalau real punye besooo..kome boleh tengok memang sebijikk Nurdaniub ikut..
sampai kan ada satu gambar tu.. syira pegang bunga,daun dah hncur kena gigit ulat..daun tu pun Nurdaniub tiru samaa ^_^ hebat !

Iola said...

comel nya !! suka sangat hii terernya

sYiRa LoKMaN said...

lola : kannnn...kalau nak boleh pm nurdaniub :)

Dzureen Darwis said...

wah hebat sekali!

nurdani said...

suka sangat2 gaya Syira. sopan dan cantik. terima kasih jugak sebab tempah dengan saya :D

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah