"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, January 9, 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

Assalamualaikum
hye semua !
jom join segmen ni by MAK DARA ^_^

klik banner untuk join :)
Syiralokman.blogspot.com :)
Syira tulis tentang diri sendiri, hal sosial dan persekitaran + perspektif Islam,
fashion, resepi, tips blogging,puisi and giveaway.
Blog in dijadikan medium untuk mengajak orang lain menilai semula sesuatu yang dianggap "biasa" supaya sama sama boleh berubah.
Entry di blog tak terlalu panjang dan diselitkan gambar atau 
kata2 hikmah supaya orang tak bosan untuk baca.
Syira fokus untuk terus sebarkan kebaikan melalui blog.
ape yg penting, syira harap dari apa yg syira tulis dalam blog akan jadi inspirasi kepada org lain untuk berubah dan mungkin ape yang syira kongsi dapat ubah kehidupan orang lain.
Syira gunakan blog ni untuk share apa yang syira buat :)

Kalau ada pertanyaan, nak minta tolong atau nak Syira review produk, online shop, butik, tolong kumpul sumbangan/derma atau sebarang urusan, please add fb, follow twitter atau pun email je :)
insyaAllah i will help you :) nak berkawan pun boleh..jangan ngorat sudaa..hahaa :P


For more info : [klik sini] Other than URL given, I do not own any other social media network. :)

Jom ramai ramai support Mak Dara ye ^_^

46 comments:

adzairdawati makdara said...

terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an masyukkkklah trafik ke sini insyaa allah.. :)

Aminin said...

Hi gud luck yer ok ^_^
caiyokkk...caiyokkk!

Nao Mei said...

semoga berjaya dik :)

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;)

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Abak's Role said...

All the best!!

julia jamaludin said...

singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

terbaek.net said...

wah ni mesti blog dah lama kan?? nti free singgah blog kita jgk tau

Ian Faizal said...

singgah sini. nice blog.. pink2. hehe. singgah tempt sy and follow balik k ianfaizal.com.

Kisah Si Dairy said...

dari segmen mak dara
http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

aisya said...

kunjungan balas dari segmen yang sama.

dan follow sini :D

Akif Imtiyaz said...

Assalamualaikum...
Salam Ukhwah Fillah ..
TERJAH sini dr Segmen Yang Sama & FOLLOW u
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Mohd Shubhi said...

Moga-moga berjayalah hendaknya dan teruskan berblogging ..

Dyah said...

Salam terjah..ni bukan melodi..tp Yb kawasan yg giler glamer dgn harapan follow sy balik..muahaha

SyedGraphix Dot Com said...

Singgah sini dari blog mak dara ye :D

Amanda Suria said...

salam kenal..salam ukhwah, datang bertandang dari segmen yang sama...follow sini ye...

msredcheesecake said...

Saya dr segmen yang sama... Memang dah follow syira...hheee

Eimma Esmail said...

gud luck syira ;)

Syuhada Baharudin said...

datang singgah dari segmen yang sama..
selamat bersegmen. :)

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Tetamu Istimewa said...

Semoga berjaya dapat tambah banyak kenalan dan trafik naik mencanak.

Eza Ridzwan said...

canteknya umah dia...kaler pink lagik...ade bunga², ade butterfly...secantik orgnya...

tq syg sbb sudi singgah & follow akak...akak pon dah picit button kt atas tuu...selamat berkenalan dik..

Si Tracey said...

hellloowww :) Huhuhu datang sini BW dari segmen yang sangat sama ehehe

http://sitracey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

memmet lenggeng said...

Datang kunjungan balas dari segmen yg sama, terima kasih kerana follow saya, dan saya follow balik, salam kenal

Liz said...

Hi Syira,

Salam kenal. Saya Liz Rohaizat. Datang dari segmen Mak Dara. Jemputlah ke blog saya. Kalau follow lagi bagus.. Hehehe..

http://www.lizrohaizat.com

Cik Puan Rara said...

Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

Fiza Rahman said...

Dtg dari segmen MD. Naikkan trafik sini & follow ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Ahmad Zaki said...

Singgah dari segmen yang sama. =)

http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

MyCherita said...

datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Tidak Kalah said...

dah follow. salam kenal

Mia Liana said...

salam... mia datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Phat said...

singgah dr segmen mak dara http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

CikLily Putih said...

hi awak,

salam kenal dari blog mak dara

arina abdul rahman said...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

N.A.T said...

http://www.azhafizah.com/

N.A.T said...

BW sini juga ... time kasih datang jenjalan di blog kita ...

bella luna said...

salam tuan tanah ;)
kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

Maszie Fatah said...

salam perkenalan.
datang singgah dari segmen yang sama.
follow done.
selamat bersegmen & berblogwalking.
http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Kasih Lestari said...

Datang menjalinkan ukhwah….

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

NURUL HANIZA MOHMAD said...

datang menjalinkan persahabatan :)

http://cekjejaricomel.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Engku Muzahadin said...

Terbang hinggap di sini seketika, menjalin ukhwah bertunjangkan maya... Salam Kenal`

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

mazzING said...

Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
MZG

Abak's Role said...

Assalamualaikum..Abak datang singgah...
rupanya da Follow sini,dari segmen yang sama.. salam ukhuwah fillah..

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

yang baik Ishak said...

semoga dengan berblogging dapat memberi kebaikan kepada semua.

YB singgah dari segmen yang sama. baru berpeluang tinggal jejak dan komen di sini.

http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Ainim Suju said...

Salam perkenalan..
Singgah blog walking disini

Dah follow juga ya
http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Wafi Remli said...

Memang untungla siapa yang sempat join segmen ni...saya terlepas, huhu

Mas Zull said...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah