"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, January 30, 2014

Desktop wallpaper by Azhafizah.

Assalamualaikum
hye semua !


KLIK BANNER UNTUK JOIN ! :D

tadaaa ~~
Siapa nak Softcopy calendar 2014 desktop wallpaper yang cantik ni
ada nama blog kowang sendiri tauu !
coomel je ! Syira punya siap ada tagline lagi ^_^ hehe
Terima kasih akak !
so sesiapa yang nak juga,
senang je...jom join Giveaway by Azhafizah. 
Semua yang join akan dapat desktop wallpaper yang cantik ni ^_^ good luck !



9 comments:

Zamani Abe said...

cantiknyeee.....

Zamani Abe said...

cantiknyeee.....

msredcheesecake said...

Akk pon da dapat... Cantik kan? Unik tu...

sYiRa LoKMaN said...

zamani : hehe...mmg pun :D

akak : aah..suka cgt !

dilakhir said...

cantikkkk nye ^_^

sYiRa LoKMaN said...

dilakhir : kannn...kreatif !

Abak Lorong Cinta said...

Memang kreatif..Abak pun dah dapat...hehe

Ai Syah said...

oh..kalendar ke tu..smart! seriusly..hehe..=)

sYiRa LoKMaN said...

abak : kannn...best tu..join je terus dpt..hehe

Ai syah : smart ! nak join le..hehe

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah