"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, January 13, 2014

Kangkung ?

Assalamualaikum
hye semuaa.. :)

Sekarang ni semua bercakap pasal kangkung
kangkung ye bukan kongkang..
aip ! jangan silap !
kenapa ye?
haha..ce search google, ce search google..
hehe..


Ni haaa..
kalau kome tak kenal apa tu kangkung..tengok google ada banyakk
pilih nak rupa mana pun :D
Favourite Syira ni..hehe...sodoppp dimakann :D
Syira saja nak juga buat entry pasal kangkung ni..
di laman sosial hari ni kecoh pasal KANGKUNG !
blog Syira selalu share resepi..
terfikir pula belum pernah lagi share resepi berasaskan kangkung .
nanti syira share oke :)

##entry merapu : 
kadang kadang kita perlu ingatkan diri untuk bersyukur :) muhasabah diri :)


11 comments:

AisYa IeyKa said...

ada ape dengan kangkung yunk ?

Nur Shafiq said...

resepi kangkung ? ada eh ? selain sotong kangkung ngan kangkung goreng belacan ?

Lilynn Wifey Sham said...

kangkung goreng sedap jugak..simple pun sedap kan syira

Mysara Ab Rahman said...

mmg top pasal kangkung hari ni

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Kangkung goreng ikan masin.. melatoppppp :3

sYiRa LoKMaN said...

Aisya : hehehe..harga kangkung turun..tu orang kecoh :P

Shafiq : mmg banyak la..mcm2 boleh buat bukn stkat kangkung blacan and sotong kangkung tu je :)

Lilyn : yuppp..simple lagi sedap sbnrnyee :)

Mysara : hehe..tau tak pe..tu syira sibuk nak wt entry pasal kangkung juga ^_^

Ainaa : kannn..sedapp tuuu ^_^

Mimi Suke Cupcake said...

kangkung turun harga ... hahaha

jom baca new entry
http://mimisukecupcake.blogspot.com/2014/01/jenis-orang-bodoh.html

Wafi Remli said...

Yeah, kangkung!

Iola said...

hehe..isu kangkung mmg hot kan sekarang ini..ngee saya tak suka makan kangkung huu

sYiRa LoKMaN said...

mimi : yupp ..hehe

wafi : hehe..h0t issue ni

lola : kangkung sedap ape..haha

Dzureen Darwis said...

mcm2 benda trending sekarang

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah