"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, January 30, 2014

Hadiah dah pos :D

Assalamualaikum
hye semua !

Hari ni Syira dah pos hadiah special buat pemenang bertuah ! ^_^

Tema : flora polkadot lace :)





Ni handmade tau..maaf if tak cantik, Syira tak la kreatif mana tapi ni special untuk kowang :)

Tahniah kepada pemenang Pencarian Bloglist by Syira Lokman [KLIK]
dan pemenang Special Giveaway by Ainruslee dan Hanazakaria [KLIK] :)

Terima kasih memeriahkan giveaway ni ye ^_^

Syira guna pos biasa je tak de laju laju ni..hehehe..Mohon sabar menunggu :)
Bila hadiah dan sampai..bagitau okee ?? thanks :)


siapa lagi nak hadiah comel comel ??
oke jom !
Syira nak ajak kowang join giveaway yang baru dan sedang berlangsung ~


Syira sponsor :

  • Meaningful Birthday Giveaway by Yaya.[KLIK]
  • February Special Giveaway by Humai, Iera & Fasihah. [KLIK]
  • First Giveaway by Sarah's Story. [KLIK]
  • First Giveaway by Stifazara. [KLIK]

Syira join :
  • Giveaway by Nabilamedan [KLIK]
  • Giveaway World Hijab.[KLIK] 
  • Giveaway CNY by Dedeq [KLIK] 
  • Opzzpinky GA 2014 by Sharina. [KLIK]
  • Pencarian Bloglist by Fiona Ellallynx. [KLIK]
  • Giveaway Birthday Azhafizah.[KLIK]
  • Super Duper Awesome Giveaway by Hannan. [KLIK]

Apa yang bestnya, kebanyakkan giveaway di atas ni, menawarkan lebih dari 45 hadiah ! memang banyakk kannn and ada penganjur yang berikan hadiah kepada semua peserta yang join !


## kepada Farhani, awak je belum tuntut hadiah..
tempoh da tamat tapi  takpe..pm syira di facebook atau twitter
.. if syira baik hati, syira akan pos :) hehe..tq !


20 comments:

Zara Nurhaidah said...

Hasil tgn sdiri lebih mnarik.. zara suka keep hasil tgn sb nmpk kreatif.. dan rasa lbh special.. ^^

Nur Shafiq said...

penaja besar ni..semoga semua giveaway yang anda sponsor berjalan dengan lancar :)

Nao Mei said...

buat sendiri ye dik...:)
cantik lah...

Ai Syah said...

cantik!

hasil tgn tu y patot2 dihargai..=)

cik didiey said...

cantiklah syira...sape kata xcantik..wah!!!!

Ann Ishak said...

tahniah kepada pemenang :)

Nurul Faiz said...

wa.. tak sabarnya :)

sYiRa LoKMaN said...

thanks sbb suka..hehe.. ^_^

sha dhira said...

awesome :D
WISH YOU GOOD LUCK :D

Abak Lorong Cinta said...

Cantik la Syira.... untunglah yg dapat...hehehe..

Nur Inani said...

cantik la :)

fiqah hamed said...

Wah..nice..semua handmade semua cantik2..bukan senang nak buat sendiri kan..^^

layyinul harir sirrul asrar said...

Untung la sape yang dapat hadiah dari kak syira :'(

layyinul harir sirrul asrar said...

Untungla sape dapat hadiah kak syira :'(

Razi ten said...

Congrats to all the winner ^^

Eimma Esmail said...

rajin syira buat benda cute ni..hehhe

cik kiera said...

Cantik nya handmade syira.. kretif betoi... :)

sYiRa LoKMaN said...

mood rajin..tu buat..khas utk pemenang..limited edition !.hehe..

She's DHHassan said...

santek

sYiRa LoKMaN said...

macehhh awakkk :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah