"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, January 17, 2014

Custom made clutch - Shambijoux store

Assalamualaikum
hye semua !

Clucth yang Syira order dah sampai :D yeayy !
Ni custom made clutch tau..kowang suka?
Yang bestnya custom made ni.. kowang boleh pilih design apa kowang nak, nak gabung dengan design mana pun boleh :)

Mula mula syira pilih macam2 design..rambang mata :D
...design gitar warna warni, musik...
tapi malangnyaa....
dah habis !
 :( sedih..design tu semua cantikkk gila !

then Syira pilih satu kain tu ala ala warna pink+purple ada kuning sikit..kain tu macam bawah ni..
wajibla syira pilih warna ala ala pink purple kann...
tapi..tapi apa pula ??
corak bunga tu besar sangat..tak sesuai untuk clutch :(



then fikir balikk..syira nak 1 hitam putih so...bawah ni yang Syira pilih :)

Flap : (Ann Kelle) Remix, Triangles In Black.
Body : (Dorothy Tsang & Amy Adams) Geekly Mustache in cream.

Then bila corak pink bunga purple pink tu tak sesuai, Syira jenuh pilih kain lain, 
bila fikir balik..Syira dah banyak sangat warna pink...pink..pink...heheee..
asyik pink je kann..
Dah fokus nak pilih warna lain tapi pink asyik menggoda je..

so Syira decide nak warna purple + blue sebab bag warna ni Syira tak ada lagi :)
so corak ni yang Syira pilih !

Flap : Free Spirit Designer Solid in Lavender.
Body : (Tula Pink) Acacia, Raccoon in Blueberry.
Pandangan belakang !

Sesiapa yang berminat boleh la pm ShambijouxStore 
atau 
layari laman web ni http://store.shambijoux.com/

12 comments:

Mohd Ghazali said...

LAKI BOLEH? HEHE

Wafi Remli said...

Salam Jumaat:)

Wafi Remli said...

Salam Jumaat:)

Iola said...

cantiknya !!^^

Nao Mei said...

isk banyak gak kena belinya dik..hihi...
tunggu paymonth dulu baru leh pilih apa yg nak beli nie..hahaha

Lyeen De Syifa said...

awat cantik sgt ni..;') bg hadiah kat lyeen boleh? hahahaha

p/s: awk, lyeen dah pos hadiah awk semalam...insyallah isnin nnt smpi kot..:') sorry ye bru inform..<3

Dzureen Darwis said...

kalau saya kena suruh org kedai yg pilih kan sbb sy x pandai berfesyen

sYiRa LoKMaN said...

ali : boleh je..ahaha...alaa...design die mcm2 bukan clutch je..

wafi :salam jumaat :)

lola : kannn..suka !

Nao Mei : ehhehe....tp puas hati kak..jgn risauu ^_^

Cik Lyeen :hehehe..syira pun bru order..belum pkai lg..comel je..hehe
oke akak...jgn risau..akak da bgtau ayitu oke dahhh..hehe

sYiRa LoKMaN said...

ali : boleh je..ahaha...alaa...design die mcm2 bukan clutch je..

wafi :salam jumaat :)

lola : kannn..suka !

Nao Mei : ehhehe....tp puas hati kak..jgn risauu ^_^

Cik Lyeen :hehehe..syira pun bru order..belum pkai lg..comel je..hehe
oke akak...jgn risau..akak da bgtau ayitu oke dahhh..hehe

kemey said...

comey =)nak jadikan present pon sesuai..

Abak Lorong Cinta said...

Cantik.... :D

Mimi Azirah said...

Cantik...sama mcm akak la...mesti nak.pilih kaler pink..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah