"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, January 24, 2014

Salam Jumaat.


Assalamualaikum..
..hye semua..

Setelah sekian lama tak update blog,hari ni muncul balik :)
Salam Jumaat hari penuh barakah ^_^


Syira nak ucap terima kasih kepada semua yang sudi join Segmen Pencarian Bloglist
 :) senarai peserta belum sempat lagi nak update..insyaAllah nanti Syira akan kemaskini dan pilih pemenang ! Pemenang akan diumumkan pada hari Ahad atau Isnin ini.. :D mesti kowang excited kan.. sabar sabar..hehhe..

Thanks juga kepada bloggers yang singgah sini dan tinggalkan jejak, insyaAllah bila Syira free nanti Syira balas kunjungan .

Hargai semalam sebagai pengalaman,
Jadikan hari ini lebih hebat dari kenangan,
dan lihat hari esok sebagai harapan pemangkin masa depan..

Bersama merapatkan ukhwah dan sebarkan kebaikan :)


5 comments:

Asha Lya said...

salam jumaat syira..dah lama tak nmpk kat cne

Nurfaezah Abdullah said...

salam jumaat ye :)

Fara Athira said...

Salam Jumaat ♥

Abak Lorong Cinta said...

Salam jumaat.. ^__________^

sYiRa LoKMaN said...

tq singgah :)
alhamdulillah..tq semuaaa ^_^ syira tengah blogwalking ni

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah