"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, January 26, 2014

PENGUMUMAN : Pemenang Segmen Pencarian Bloglist by Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua :)


Alhamdulillah !
tamat sudah Segmen Pencarian Bloglist Bulan Februari /Mac 2014.
Terima Kasih kepada semua yang sudi join :)

Syira nak tunaikan janji ni ^_^
nak bagi hadiah !! Jom tengok siapa yang kena :D


1. Semua peserta akan disenaraikan dan anda boleh gunakan list untuk blogwalking.

2. 10 peserta terpilih akan jadi bloglist Syira dekat blog ini sepanjang bulan Februari dan Mac tahun 2014. 

Siapa ?? jeng jeng jeng ~~
  1. http://cikmanissweet.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-bulan-februari-mac.html
  2. http://www.jueazrin.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-bulan-februarimac.html
  3. http://mimbarkata.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-bulan-februarimac.html
  4. http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-bulan-februarimac.html
  5. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/01/pencarian-bloglist-bulan-februarimac.html
  6. http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/pencarian-bloglist-bulan-februarimac.html
  7. http://cikmieraa.blogspot.com/2014/01/pencarian-bloglist-bulan-februarimac.html
  8. http://pelangiraudhah.blogspot.com/2014/01/pencarian-bloglist-bulan-februarimac.html
  9. http://msredcheesecake.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-bulan-februarimac.html
  10. http://mohdghazrani.blogspot.com/2014/01/pencarian-bloglist-bulan-februarimac.html

3. Tiga orang peserta bertuah akan dapat hadiah istimewa dari Syira.
(PM nama, alamat dan no telefon di facebook atau page.)


Sila pm sebelum 29 Januari 2014 !


TAHNIAH !
yang tak berjaya jangan sedih ye :)
kalau boleh nak je bagi semua menang, tapi Syira nak pilih 10 je :)
lain kali ada peluang join segmen lain pula, insyaAllah ada rezeki :)
Nak follow 58 blog ? [KLIK SINI]

 ## bloglist yang sedia ada tidak akan didelete cuma bloglist baru akan ditambah ^_^

16 comments:

are'na said...

alhamdulillah..dapat hadiah..hehe..terima kasih syira..dan tahniah kepada pemenang yang lain ^__^

Nurul Faiz said...

wahhh.. terujanya :)

msredcheesecake said...

bestnya tersenarai dlm bloglist syira... thanks yea... tahniag pada yg terpilih...

Wafi Remli said...

Tahniah buat para pemenang...melangkah ke belakang berundur diri...>.<

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Mohd Ghazali said...

Alhamdulillah. Thanks.

Mohd Ghazali said...

Alhamdulillah. Thanks. first time join. haha

Abak Lorong Cinta said...

Wah..tahniah.. Abk tak join ye..sori sngat2...tlpas pndang...hihihi

shahida rahim said...

alhamdulillah..thanks :)

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah untuk mereka yang bertuah :)

mimbar kata said...

terima kasih
ia begitu bermakna

mimbar kata said...

terima kasih
ia begitu bermakna

sYiRa LoKMaN said...

tolong war warkan pemenang ye :)
hhehee...terima kasih ye semua :)

ANa Ahmad said...

wah menang yeaaahh!! :D

Miftahul Raudhah said...

Ok tersenarai. Huhu :)

sYiRa LoKMaN said...

Raudhah ..ana : tahniahhh ! :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah